Σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια, πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες να επηρεάζουν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας την ηπειρωτική και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και την Παρασκευή δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή. Το θερμόμετρο από 19 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 13 έως 31 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανότητα βροχής, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τον καιρό στην Κόρινθο,Λουτράκι, Περαχώρα και Αγίους Θεοδώρους στο 

Loutrakiblog.gr