Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π.ΠΙΤΣΑΚΗΣ: “ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ”

- Advertisement -

Μέχρι τώρα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχω δεχθεί δηλητηριώδεις συκοφαντίες απο συγκεκριμμένους ανθρώπους οι οποίοι μέσω του τύπου με τρόπο χολερικό έχουν σπιλώσει την προσωπικότητα μου….

Απο ανθρώπους που όπου να τους πιάσεις λερώνεσαι.
Τα έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα σεβόμενος τον θεσμό και δεχόμενος ότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά αυτά είναι δεδομένο ότι θα τα δεχθείς.
Επώνυμοι, ανώνυμοι, επιχειρηματίες, πολιτικοί αλλά και οι  χιλιάδες πελάτες των επιχειρησεών μου γνωρίζουν και την ευγένεια μου και την παιδεία μου.
Την ευγένεια μου την πήρα απο το σπίτι και την οικογένεια μου.
Ο καναλάρχης κ.Κάππος χθες μπήκε ως σερίφης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου κάνοντας χρήση του ιδιότυπου ρόλου στον οποίο έχει αυτοαναγορευθεί.
Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου του ζήτησα να πληρώσει τα 3.000 περίπου ευρώ που χρωστά στο Επιμελητήριο και μπροστά στα 21 μέλη του συμβουλίου με θράσος είπε..”δεν πληρώνω τίποτα”.
Στο τέλος της συνεδρίασης και για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στην οικογένεια μου, με τρόπο χυδαίο συκοφαντικό και πρόστυχο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους.
Αν για κάποιο η οικογένεια προφανώς είναι ευτελές πράγμα για αυτό και όταν τους φτύνεις μένουν ατάραχοι, για μένα είναι ότι ιερότερο έχω στην ζωή μου.
Εκανα το αυτονόητο που θα έκανε κάθε άνθρωπος όταν του προσβάλουν τους γενείτορες του.
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Και το ξεκαθαρίζω  ότι κάθε φορά που ο συγκεκριμμένος “κύριος” θα προσβάλει την οικογένεια μου το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.  Με τον ίδιο ακριβώς  τρόπο.
Μέχρι να καταλάβει ότι υπάρχουν αξίες που ο ίδιος ίσως δεν γνώρισε ποτέ αλλά για κάποιους είναι πάνω απο τα υποκριτικά χαμόγελα των δημοσίων σχέσεων.
Σύντομα θα καταλάβει και όλη η Κορινθία τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται με κάθε τρόπο το Επιμελητήριο προκειμένου να μην γίνει η έκθεση “Πελοπόννησος 2018” στην Κόρινθο.
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης υποτελής στην αθλιότητα και τους άθλιους δεν θα γίνει ποτέ.
Δεν τους φοβάται και δεν τον κρατά κανένας απο το μανίκι.
Τα υπόλοιπα εν καιρώ !
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας η επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου αναφέρεται στο συμβάν όπως το μετέφερε ο Θύμιος Κάππος στο https://www.peloponnisosnews.gr που είναι ιδιοκτησία του.
Δείτε το δημοσίευμα:

Χειροδίκησε και έφτυσε τον Πρόεδρο του Super πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Πιτσάκης

Πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας π. Πιτσάκης έδιωξε με τις κλωτσιές, κυριολεκτικά με τις κλωτσιές, και με φτυσίματα, τον Πρόεδρο του Super, Θύμιο Κάππο, μέσα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Ο λόγος, ήταν πως ενώ λίγο νωρίτερα απέβαλε την κάμερα και τον δημοσιογράφο του Super από την αίθουσα, με την δικαιολογία πως έχει αλλάξει ο επιμελητηριακός νόμος και απαγορεύονται τα ΜΜΕ στις δημόσιες συνεδριάσεις του Επιμελητηρίου, ο κ.Κάππος κατέφθασε στο σημείο, διότι τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και δεν έχει αλλάξει, για να ζητήσει ευγενικά από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου να του τον δείξει.
Η απάντηση του Προέδρου ήταν ύβρεις, που μετατράπηκαν σε κλωτσιές και σε φτυσίματα.
Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog