Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σύλλογος Ιδ.Υπαλλήλων Κορινθίας : Να αποπεμφθεί ο Καραγεωργόπουλος

- Advertisement -



Έξω οι εργοδότες από τα Σωματεία και το εργατικό κίνημα!

Να αποπεμφθεί τώρα τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχει ο Δ. Καραγεωργόπουλος, μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για την εργοδοτική του ιδιότητα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο αποκαλύπτουν όσα για χρόνια καταγγέλλουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ , για το ρόλο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Τελευταία αυτός ο ρόλος φαίνεται ότι περνά σε άλλο επίπεδο, αφού δεν υπηρετούν απλά τα συμφέροντα της εργοδοσίας, αλλά είναι και οι ίδιοι εργοδότες!

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, ο γνωστός “συνδικαλιστής” Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, είναι και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία “ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” που σύμφωνα με τους σκοπούς της:

1. Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιγνίων.

2. Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις.

3. Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα.

4. Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος «συνδικαλιστής» δεν έχει καμιά σχέση με τα Συνδικάτα αποδεικνύεται από τη στάση του όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και πρόσφατα ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο όργιο νοθείας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στους εκβιασμούς και τραμπουκισμούς, παίρνοντας όμως αποφασιστική απάντηση από τα σωματεία και τους εργαζόμενους της πόλης.

Όμως οι ευθύνες της διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες. Το γεγονός ότι ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ είναι και ο ίδιος εργοδότης πρέπει να καταδικαστεί από όλες τις τίμιες δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τα συνδικάτα είναι των εργατών και όχι των εργοδοτών.

Καλούμε τη διοίκηση της ΓΣΕΕ και το ΔΣ της ΟΙΥΕ να συνεδριάσει έκτακτα με αυτό το θέμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Το Δ.Σ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για το συνέταιρό του στην ΠΗΓΑΣΟΣ τον Λογοθέτη Γιάννη εσαεί πρόεδρο της ΟΣΕΤΥΠ δεν θα πείτε κάτι? Για τους ντήλερ της Πήγασος που έβαλαν να δουλέψουν σε παλαιότερη απεργία της Πάτρας δεν θα πείτε τίποτα
    ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog