Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σχέδιο νέας αποστασίας για λογαριασμό Μητσοτάκη»

- Advertisement -

Χοντραίνει επικίνδυνα το πολιτικό παιχνίδι. Το Μέγαρο Μαξίμου, με διαρροή προς τον Τύπο, καταγγέλλει ότι «συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη, απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας»….

Αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο, από την πλευρά της κυβέρνησης, είναι η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη (από τους ΑΝΕΛ), γεγονός που μειώνει την κυβερνητική πλειοψηφία στους 152 βουλευτές. Το non paper του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει ακόμα:

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες. Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη ότι ανεξαρτητοποιείται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πάνος Καμμένος ανήρτησε στο Twitter βίντεο από την εκδήλωση – πάρτι της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα φετινά «Ποσειδώνια», στο οποίο ακούγεται ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού: «Πέφτει η χούντα σε μερικούς μήνες».

ΝΔ: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”
Με διαρροή απάντησε η Νέα Δημοκρατία στη… διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου: «Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».
https://www.iapopsi.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ καημένε Καμμενο έχεις μπλέξει ασχημα με τον "πρόεδρο "και δεν ομιλώ πολιτικά μονο!!Και ο Μαρινακης μην νομίζεις ότι είναι σαν τους άλλους που ρίχνουν νερό στο κρασί. Το πίνει ανεροτο μην σου πω και αρετσινοτο. Εκεί στα 4 στα 2 στα όρθια στο ένα πόδι θα το "φας"το κοκο σου

  2. Όλοι στην υπηρεσία να πέσει ο Τσίπρας μπας και γλυτώσουν τη φυλακη αλλά δεν τα καταφέρνουν ρε γάμωτο αυτοί οι αριστεροί είναι άλλη ρατσα

  3. Ο λαος θα τιμωρησει τους αποστατες? Αποστατης και η Σακοραφα? Αποστατης και η Κων/πουλου, ο Λαφαζανης? Αποστατης και ο Μανωλης Γλεζος?

  4. Θα την κάνει και ο Ζουραρις με ελαφρά πηδηματακια κάπου διάβασα!!Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία πάμε όλοιμαζί σε μια παραλία. Αφήστε τους καμένους και βάλτε να δείτε Σενεγάλη -Κολομβία θα έχει μπαλαρα και τα μάτια σας στις κερκίδες στις Κολοοοοοομπιανες!!

  5. Που το πάει ο 1201??Τι υπονοούμενο ήταν αυτό?Για το ματς λες η γεκικολογης?Είπα θα έχει μπαλαρα στις κερκίδες αν το κατάλαβες. Αντέ γεια και λίγα στο "Δάσκαλο"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog