Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δικηγόροι και πρώην πολιτευτές στο κύκλωμα των παράνομων εκδόσεων αδειών διαμονής

- Advertisement -

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων… Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξηγούν ότι πρόκειται για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών και δεν σχετίζεται με παράνομες ελληνοποιήσεις -όπως αρχικά είχαν ενημερώσει τους αστυνομικούς συντάκτες.

Όσον αφορά την εξάρθρωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τους 23 συλληφθέντες είναι πρώην πολιτευτές από την περιοχή του Μεσολογγίου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δικηγόροι στο επάγγελμα, μία εκ των οποίων είναι παντρεμένη με αστυνομικό που υπηρετεί στην προσωπική φρουρά βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Άλλοι δύο είναι υπήκοοι Αιγύπτου, που φρόντιζαν για τις πλαστογραφίες των εγγράφων. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει εμπλοκή κανενός αστυνομικού.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Μεσολογγίου αναφέρει ότι «οι πράξεις στις οποίες φέρεται να προέβησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά τους ως αιρετοί, ούτε με υπηρεσίες που υπάγονται στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Ο Δήμος αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών για να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις».

reader.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog