Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Aπο δω και μπρος όποιος δυσφημεί τον τόπο θα τρώει αγωγή

- Advertisement -

Αγωγή κατά του ΠΑΚΟΕ κατέθεσε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων όπως δήλωσε χθες ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΚΟΕ δημοσιεύει αναληθή στοιχεία για το νερό. Πρόσφατα  έδωσε στη δημοσιότητα ψευδή στοιχεία ότι τα νερά κολύμβησης στους Αγίους Θεοδώρους είναι ακατάλληλα,ενώ έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, μετά απο δειγματοληψίες που έγιναν ότι τα νερά κολύμβησης σε ολο το δήμο μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος
“Οποιος δυσφημεί τον τόπο μας, απο δω και μπρος θα τρώει αγωγή” τόνισε καταλήγοντας ο κ. Γκιώνης 
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα πληρώνεις τους δικηγόρους και τα έξοδα δικαστηρίου με δικά σου λεφτά ή με δικά μας? Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει?

  2. Με τις αποζημιωσεις που θα παρει ο δημος απο το ΠΑΚΟΕ να πληρωθει ο εργολαβος του SPA και τα χρεη του καζινο και με τα υπολοιπα να κατασκευαστει το παραλιακο μετωπο.

  3. Ρε δεν πάτε να πνιγείτε πολλοί εσεις που λέτε για το Λουτράκι.αυτο έπρεπε να το κάνει ο δημαρχος εδώ και χρόνια όταν λέγαν διάφορα κάτι λαμόγια που δήθεν αγαπούν τον τόπο .υπάρχουν λάθη υπάρχουν ατέλειες ανέκαθεν αλλά πρέπει να μπουν ορισμένοι στη θεσητους

  4. Τις ευθύνες μην τις ρίχνετε άλλου!!! Εσείς οι ίδιοι ευθύνεστε!! Τι να δει ο τουρίστας ;;; Τους κάδους που βρομάνε;;; Τα σκατα στα πεζοδρόμια απο τα αδέσποτα;;;; Τι;;;; Άραγε μόνοι σας δυσφημίζεται τον τόπο !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog