Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίκος Γλέζος (εργαζόμενος του Spa): Zούμε ένα σκληρό rock.Εκβιάζουν το Δήμαρχο!(video)

- Advertisement -

Ο κ. Γλέζος Νίκος είναι εργαζόμενος της Τουριστικής Λουτρακίου…
Αγανακτισμένος για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Υδροθεραπευτήριο είπε:
“Ζούμε την ίδια αγωνία όπως το 2012. Τότε ο κ. Βλάχος είχε αντιδικία με τον κ. Λογοθέτη και έκανε κατάσχεση. Σήμερα το ίδιο. Εμείς ζούμε ένα σκληρό ροκ εδώ και ένα μήνα.Γνωρίζουμε ότι εκβιάζουν τον δήμαρχο.Είμαστε ανεξόφλητοι για τον μήνα Μάιο.Ο κύριος Βλάχος θα πάρει 1500 ευρώ το μήνα.Καλά κάνει ο κύριος Βλάχος και ζητάει τα λεφτά του αλλά εμείς οι εργαζόμενοι τι φταίμε;;”
Δείτε το βίντεο:

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχεις παρει χαμπάρι οτι "χθες" μπορουν να σε στειλουν σπιτι σου (?) γιαυτό μην τσαμπουκαλεβεσε, φυλαξου λιγο, με το μαλακο με το μαλακό, μην τρελενεστε 20 μερες σας χρωστουν δηλ τα παιδια απο το καζίνο τι να πουν?

  2. Oταν έκανε υπερκοστολογηση στην κατασκευή ο εργολάβος στο σπα τι έκανε ο Γκιώνης που ήταν και τότε δήμαρχος ? Έσπειρε ανεμους θερίζει θύελλα !

  3. Επιτελους ακουστηκε και η αποψη των εργαζομενων.Εχετε υπ οψιν σας ομως οτι μετα απο τετοιο ψυχολογικο εκβιασμο που εχει υποστει το δυναμικο του spa μην περιμενετε με το ιδιο σθενος να αποδοσουν. ….βαλτε τον Βλαχο και καθε Βλαχο να βαλει βαθεια το χερι στην τσεπη να βρει πελατες να κανει διαφημιση και αν γινει αυτο να μου γραψετε .Λαλιστατοι κοκοροι !κακοι και αναιδεστατοι ολοι εσεις που δεν εκτιματε τον κοπο των ανθρωπων μεσα εκει καιρος να βαλετε μυαλο!Μπραβο Νικο κατα τα ειπες

  4. Έλα ρε παιδιά, ανέβηκε στο βήμα για να πει τον πόνο του κι αυτός. Εσύ τί ψήφισες στις εκλογές Ιανουαρίου 2015, κύριε Γλέζο? Αν εκβιάζουν τον δήμαρχο και το ξέρεις στα σίγουρα, όπως λες, να δώσεις ονόματα στον εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog