Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τροχαίο-σοκ στην Κρήτη με οκτώ τραυματίες – Ανάμεσά τους δύο ανήλικα κι ένα μωρό (εικόνες)

- Advertisement -



Σοβαρό ατύχημα στο Πλατάνι με δυο ΙΧ. Στο νοσοκομείο Χανίων και οι οκτώ επιβάτες, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Ανάμεσα τους δυο ανήλικοι και ένα μωρό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος της περιοχής Πλατάνι κοντά στη Σούδα μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 2.30 μ.μ. όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δυο αυτοκίνητα που είχαν αντίθετη κατεύθυνση. Στο ένα χρώματος άσπρου που κινείτο προς το Χανιά επέβαιναν πέντε τουρίστες, τρεις ενήλικοι και δυο παιδιά, ενώ στο άλλο όχημα που είχε κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο χρώματος γκρι βρίσκονταν δυο άτομα και ένα μωρό στο πίσω κάθισμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα όχημα μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες είχαν …Άγιο μαζί τους καθώς τη γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.
Αμέσως οχήματα της τροχαίας και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος παραλαμβάνοντας τους τραυματίες τους οποίους μετέφεραν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας.
Μάλιστα στο ατύχημα ενεπλάκη και ένα τρίτο όχημα το οποίο ακολουθούσε το άσπρο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή την αποφυγή της σύγκρουσης. Το όχημα απλά υπέστη μικρές ζημιές.
το τρίτο όχημα
Η εθνική οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ έσπευσε η τροχαία ΒΟΑΚ για την ρύθμισης της κυκλοφορίας. 


eparxies.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog