Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ποιος Νεϊμάρ ;; Ο Μάνος Μαυρογόνατος το έκανε πριν 40 χρόνια !!!!

- Advertisement -





Οσοι είδατε την τρίπλα του Νευμάρ , αυτή που με τα δυό πόδια έφερε την μπάλα πάνω απ’ τον αντίπαλο και έφυγε , πιστεύω να θυμηθήκατε τον Μάνο τον Μαυρογόνατο
που την έκανε πριν 40 και πλέον χρόνια !!! Να είσαι καλά Μάνο για τις όμορφες Κυριακές που μας χάριζες .


Αυτό έγραψε ο Χρήστος Μίχας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για αστέρι του Ολυμπιακού Λουτρακίου Μάνο Μαυρογόνατο, που χάρισε στο φίλαθλο κοινό απίστευτες στιγμές !

**Η φάση που αναφέρεται ο Χρήστος Μίχας στο παιχνίδι Βραζιλία-Κόστα Ρίκα στις 22-6-2018

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι είχαμε τη τιμή τη χαρά τη τύχη πως να το πω δεν ξέρω να δούμε τον Μάνο να χορεύει στο "ξερό"γήπεδο τα έχουμε δει όλα!!Είπα χορεύει διότι ο Μάνος πατουσε σαν τις μπαλαρίνες στις μύτες τον παπουτσιών!! Πιστεύω ότι οι τάπες στο πίσω μέρος του παπουτσιού θα ήταν αθικτες! !φαντάσου τον Μάνο τον Νιονιο το Μητρου τον Μπαρτζη να πεζουν τώρα σε χορτάρι!!Τι τοροσιδης μανταλος Λάζαρος και άλλα γατακια. Οι παίχτες που αναφερα συγκρίνονται με Κυραστα Γούναρη Μιχο Λεμονη και τέτοια μεγεθοι και Ζαετς για την θέση του Μπαρτζη. Επιδη ξέρω ότι διαβάζει το loutrakiblog ο Παρασκευας και αυτός μια χαρά παιχταρα ήταν.Καλησπέρα σε όλους και Μάνο να είσαι καλά για αυτά που μας χάρισες σε εμάς που πριν τη "μαμά"και "μπαμπα"η πρωτη μας λέξη ήταν Μπαλα!!!!

  2. Ξερετε κυριε Μιχα υπαρχει μια μεγαλη
    Διαφορα οΝειμαρ ειναι ενας παγκοσμιος
    Ποδοσφαιριστης και ο Μανος ηταν καλος
    Για το λουτρακι μη συγκρινοιμε ανομοιες
    Καταστασεις

  3. Για τον 9:10
    Αυτό κατάλαβες από την ανάρτηση;
    Παντως για την αξία του Μάνου έχουν εκφραστεί με δημόσιες δηλώσεις τους ο Καψής ο Κυράστας ο Κούγιας ο Βεσελίνοβιτς ο Σάνον και άλλοι.
    Αυτά για αυτούς που δεν πρόλαβαν.

  4. Για τον κ. 9.10πμ δεν σε γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν είχες δει τον κ Μαυρογόνατο να παίζει ποδόσφαιρο ,δεν συγκρίνω αξίες και ο τίτλος του άρθρου δεν είναι δικός μου είναι του μπλογκ , δεν ξέρω αν ο Νε'ι'μάρ θα κατάφερνε να κάνει το ίδιο σε γήπεδο με χώμα και πέτρες που το έκανε συχνά και όχι μια φορά ο Μάνος καθώς και χωρίς τις διάφορες βοήθειες που έχουν οι σημερινοί αστέρες. Πάντως αν του έδινα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Μάνου με τις σχάρες ούτε να περπατήσει δεν θα μπορούσε όχι να παίξει ποδόσφαιρο!

  5. 910 Άμα είχε Τν τότε δεν θα έλεγες αυτά στο σχόλιο. Καταρχάς τον είχες δει αγωνιζομενω τον Μάνο η το έχεις ακουστά?Τέλος πάντων σεβαστή η γνώμη σας όπως και η δική μας που τον γνωρισαμε

  6. Το Μάνο τον γνώριζα από το 1972 έως το 1976 στη LUND στη Σουηδία. Ήταν φίλος μου, ήταν το καλύτερο παιδί και ο καλύτερος παίχτης. Εκείνο το διάστημα τον είχαν ζητήσει Σουηδικές ομάδες, αλλά αυτός είχε αφοσιωθεί στις σπουδές του και ήταν ο καλύτερος φοιτητής που πέρασε από το πανεπιστήμιο της LUND Σουηδίας.

  7. Το Μάνο τον γνώρισα στο διάστημα 1972 έως το 1976 στη Σουηδία. Ήταν φίλος μου και το καλύτερο παιδί. Όσο για το τι παίχτης ήταν φαίνεται από τις Σουηδικές ομάδες που τον ζήτησαν να τον εντάξουν στη δύναμη τους, αλλά αυτός αφοσιώθηκε στις σπουδές του και ήταν ο καλύτερος φοιτητής που πέρασε από το Πανεπιστήμιο της LUND Σουηδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog