Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Loutraki Festival, Pelopidas Mavropoulos για τη φετινή διοργάνωση!

- Advertisement -

Τέσσερα χρόνια πριν δεσμευτήκαμε ότι θα δημιουργήσουμε μια διοργάνωση αντάξια μιας φημισμένης λουτρόπολης. Ενός διευρυμένου Δήμου με πλούσια πολιτιστική παράδοση, παρακαταθήκη προηγούμενων γενεών που εργάστηκαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την πολιτιστική μας ανάπτυξη…..

Οι προσδοκίες για την καθιέρωση και θεσμοθέτηση ενός φεστιβάλ με κεντρική ιδέα την αξιοποίηση του πλούσιου καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής και με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς και συνάντησης για την ευρύτερη περιοχή, ευοδώθηκαν.
Χάρη στην αγάπη και τη στήριξή σας, στους συνοδοιπόρους και πολύτιμους συνεργάτες μας, στους χορηγούς και υποστηρικτές μας, σας παρουσιάζουμε το Loutraki Festival 2018!
Κόντρα σε όσα προστάζουν οι συνθήκες, καταφέραμε να διανθίσουμε το φεστιβάλ, εμπλουτίζοντας το με νέους τομείς, όπως αυτός της κλασικής μουσικής. Μια διοργάνωση με διεθνή προσανατολισμό και προσκεκλημένους εξαιρετικούς εκπροσώπους τους είδους.
Συναυλίες, σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, το Beach Party, το Blues Festival και η κλασική μουσική συνυπάρχουν αρμονικά, με την ευχή όλων ο πολιτισμός να αποτελέσει φάρο ψυχαγωγίας, σκέψης και προβληματισμού στη σύγχρονη καθημερινότητα. 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog