Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τάκης Ρέππας Vs Θανάσης Μουζάκης

- Advertisement -

Στη Δημόσια Ομάδα στο facebook του loutrakiblog  και στο σχετικό δημοσίευμα που αφορά στις δηλώσεις του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάση Μουζάκη για το Νόμο περί υποχρεωτικής δίχρονης φοίτησης των νηπίων, ο συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου απάντησε δημόσια

Δείτε το σχετικό βίντεο
Θανάσης Μουζάκης : Καταγγέλω το Νόμο για την υποχρεωτική διετή προσχολική εκπαίδευση

 Takis Reppas Γιατί;;; Επειδή έρχονται 100 νέοι νηπιαγωγοί στην Κορινθία και 70 εκατομμύρια στους Δήμους για βελτίωση των υποδομών τών βρεφονηπιακων σταθμών ή γιατί θά βρούν θέσεις στις Δημοτικές εγκαταστάσεις και τά δύο ετών παιδάκια νά ευκολινθουν χιλιάδες οικογένειες αλλά τί σάς νοιάζει αρκεί να συνταχθητε με τούς ιδιοτες πού χάνουν την πελατεία και την συντεχνία τής ΔΟΕ πού τούς χαλάει τή σούπα γιατι δεν θά έχουν τετράχρονα στον βρεφικό σταθμό αλλά δυχρονα και τρίχρονα.

Για να απαντήσει ο Θανάσης Μουζάκης


Αθανάσιος Μουζάκης Καταρχήν καλή σας μέρα κ. Τάκη….Δεν συνηθίζω να απαντώ όμως επειδή ειναι λεπτό το θέμα και συ μιλάς μόνο πολιτικά λόγω και της ιδιότητας σου εχω τις εξής παρατηρήσεις άσχετα αν συμφωνείς μαζί μου η διαφωνείς…..δε θα σου απολογηθώ πάντως για τις απόψεις μου….Όμως. …
Αν άκουσες είπα ΝΑΙ στη Δημόσια παιδεία αρκεί να είμαστε έτοιμοι! !!!!!!!!Μακάρι να στείλουν οχι 100 αλλά 200 νηπιαγωγούς …..Είδωμεν……..Ας γινόταν εφαρμογή του Νόμου σε όλους τους Δήμους και όχι επιλεκτικά δημιουργώντας αυτή την άνιση κατανομή χρημάτων του ΕΣΠΑ.. Και βέβαια δεν ειναι 70 εκατομμύρια για τον εκ συγχρονισμό των δημοτικών σταθμών της χώρας αλλα 95 εκατομμύρια ευρω…..πολυ σωστή δράση αυτή μόνο που το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί εως το 2022!!!!!!!!!!Θα ήταν πιο αποδοτικό κ.Τακη και αφού ετοίμαζαν ήδη το νομό για την υποχρεωτική εκπαίδευση των προνηπίων αυτά να τα είχαν δώσει πρίν για τον εκ συγχρονισμό των δημοτικών σταθμών……..Η Δημόσια παιδεία θέλει άμεσες λύσεις και γρήγορα αντανακλαστικά……Όσο για τις συντεχνίες που μου γράφεις δε ξέρω τι εννοείς εγω μιλάω εξ ονόματος γονέων πού στερήθηκαν ένα πρόγραμμα πού ήταν αποδοτικό και θετικά εφαρμόσιμο…..και το οποίο το απεμπόλησαν μαζί με τα χρήματα του ΕΣΠΑ από το Δήμο μας και απο 183 Δήμους ακόμα!!!!!!
Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς εύχομαι και ελπίζω ο νόμος αυτός να μην γίνει πηγή προβλημάτων για τους Δήμους που εφαρμόζεται και όλα με την καινούργια εκπαιδευτική περίοδο να πάνε κάτ’ευχήν χωρίς προβλήματα….

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητε κ .Ρεππα
    για τιτς 600 παιδικους σταθμους που κινδυνευουν με κλεισιμο εχει να πεις καρι η δεν σε ανδιαφερουν ?
    αλλα ξεχασα ο Συριζα ειναι κατα της ιδιωτικης πρωτο βουλίας ..εχουν αλλεργια στο καθε τι ιδιωτικο..
    καντε τα ολα λοιπον κρατικα..
    θα διορισεις οπως λες 1000 νηπιαγωγους σε ολη την Ελλαδα αλλα αμα κλεισουν 600 πσιδικοι θα χασουν 2000 την δουλεοα τοτς.
    ασε εσοδα του κρατους απο φορους . ικα . συκα και δεν συμμαζευται
    .
    αλλα αυρα ειναι ψιλα γραμματα για ολους εσας …οψωμεθα

  2. Ρεππα μην δικαιολογεις μια ανικανη κυβερνηση.Εχει δικιο ο Μουζακης η ολοι οι δημοι η κανενας.Γιατι σαν γονεας εγω να στερηθω το εσπα για εκπαιδευση του παιδιου μου.

  3. "αρκεί να συνταχθητε με τούς ιδιοτες" Και δηλώνει ο ένας γραμματέας του σύριζα Κορινθίας…
    "Καταρχήν καλή σας μέρα" Και δηλώνει ο άλλος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου…
    Αμ γιαυτό πάει η παιδεία στην Πατρίδα κατά διαβόλου.

  4. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Στα "εκπαιδευτήρια" του σύριζα και της αριστεράς δεν ήθελες να "μορφωθείς"; Και σήμερα δεν μπορείς ούτε τ΄όνομά σου να γράψεις. Προκόψαμεεεεε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog