Τις δύσκολες ημέρες που ζει λόγω του οικονομικού Γολγοθά που βιώνει περιέγραψε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος ζει με τη σύζυγό του σε ένα μικρό σπίτι στο χωριό Καλαμάκι στην Κόρινθο.
«Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Όπως καταλαβαίνετε η επιβίωση μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση» δηλώνει στην Espresso. «Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε» απαντά στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Ευτυχώς για τον ίδιο συμπαραστάτης του είναι η σύζυγός του Λίνα η οποία όπως λέει ούτε στιγμή δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της να είναι δίπλα του. «Ήμουν θαυμάστρια και μετά τον αγάπησα. Όχι δεν μετανιώνω ούτε και πρόκειται να μετανιώσω ποτέ» λέει χαρακτηριστικά.aftodioikisi.gr


Και γιατί δεν παίρνει δυο γάτες;
Καλά λεγαν οι παλιοί ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής θα πεθάνουν στην ψάθα!!Ομορφαντρας στα νειατα του ο Φωκάς. Καλέ ο Πρέκας τι κάνει τωρα που πιάσαμε τα κοσμικά!!
Καλά είναι,έχεις χαιρετίσματα..
Ύποπτος εσύ με τις γάτες!!
Ο αποκαλούμενος και Έλλην Ομάρ Σαρίφ. Μάλιστα, αυτός ήταν άντρας στα νειάτα του, όχι σαν το άλλο το γεροτρωκτικό που προκαλεί κιόλας τους συντάκτες εδώ για τις Σέρβες τουρίστριες. Καλά δεν λέω αγαπητέ Ανδρέα? Καλημέρα σας. Ελένη, Μεσσηνία.
Καλησπέρα αγαπητή Ελένη! Οι ωραίοι έχουν χρεοι που λέει και το τραγούδι!Ας αφιερώσουμε στον Σπύρο και σε όλοι την παρέα εκεί το άσμα "πως ειμουνα πως έγινα και πως θα καταντήσω"
ας του δωσουν ενα σπιτι απ αυτα που εχει η διωρυγα
Ε. αν δε θέλει γατες βρε Ανδρέα, ας παρει εναν σκύλο να του αφιερώσουμε το τραγουδακι "ενας σκύλος και μιά γυναίκα"…
9:36 μ.μ. Γιατί δεν το παίρνεις εσύ? Πιο χρήσιμος υπήρξε εκείνος στην κοινωνία από εσένα.
Ωραίο παλιό τραγουδάκι του Στέλιου. Από ποντίκια φίδια γάτες τώρα και σκυλιά. Για αυτό το loutrakiblog είναι το No1
Κάνε ρε συ παράρτημα του loutrakiblog στο Newport. Συντονιστής εσύ. Κάθε μία ανάρτηση του Ολυμπιακού θα'ναι.
Σωστός ο 1216!!ξέχασες και την Νοτινχαμ του Βαγκελα
Έλα, φτιάχ'το το παράρτημα, ειδεμή, αν δε μπορείς, φτιάξε κανένα γαλακτομπούρεκο.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Ρε αδερφε 540 γιατί το χαλάς.ποιος χλευασε τον Φωκά?Κρίμα να έχει τέτοια γηρατειά ένας μεγάλος ηθοποιός όπως ο Φωκάς αλλά άλλος είπε κάτι με τις γάτες και ξέφυγε το άρθρο όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Καλησπέρα
Καλά σου λέει ο 643