Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλαλούμ με Καμμένο – Τώρα βλέπει εκλογές το 2019!

- Advertisement -

Ο Πάνος Καμμένος επιμένει ότι δεν πρόκειται να περάσει καμία συμφωνία από την Βουλή για το σκοπιανό με 151 βουλευτές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ναι μεν τόνισε ότι «Η κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξης τον Σεπτέμβριο του 2019» αλλά επεσήμανε ότι η κύρωσης της συμφωνίας για το σκοπιανό απαιτεί διευρυμένη πλειοψηφία και πρόσθεσε:«για να έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα πρέπει να γίνουν εκλογές στα Σκόπια για να εκλεγεί νέος πρόεδρος, δημοψήφισμα. Και κατόπιν θα έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή». «Θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία θα κρατήσει πάνω από δύο χρόνια» πρόσθεσε.

Ο Πάνος Κάμμένος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα επιτρέψει η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους ενώ τόνισε: «Στηρίζω τον Αλέξη τον Τσίπρα, στηρίζω αυτή την κυβέρνηση μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι δεν θα γίνουν τίποτα από όλα αυτά, αλλά εάν γίνουν όλα και πάμε στους 151, πρέπει να λειτουργήσω σαν βαλβίδα ασφαλείας».

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε: «Το Βόρεια Μακεδονία το είχε προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Η θέση μου για το Σκοπιανό ήταν γνωστή στον Τσίπρα. Είπα ότι όταν έρθει και αν έρθει, και αν έρθει με 151 και όχι με 180, είμαι υποχρεωμένος να δώσουμε τον λόγο στον ελληνικό λαό. Δεν θα επιτρέψω η συμφωνία αυτή να έρθει με 151 ψήφους και τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός. Εάν, όταν και εφόσον. Ο κ. Κοτζιάς είναι εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης με δύο κόμματα. Έχει προσωπικές απόψεις, με τις οποίες διαφωνούμε, αλλά όταν είναι υπουργός Εξωτερικών, εκπροσωπεί μία κυβέρνηση συνεργασίας. Είμαι ευτυχής που έγινε η διαπραγμάτευση. Αυτοί οι οποίοι κάνουν τους Μακεδονομάχους είχαν παραδώσει τα πάντα. Ο Σαμαράς, ο μεγαλύτερος Μακεδονομάχος, είχε υπογράψει το Μακεδονία σκέτο. Στηρίζω τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μέχρι τέλους».

Θυμίζουμε ότι ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 08:30 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δήλωσε πως υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι η συμφωνία των Πρεσπών να έχει ισχύ. «Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, να προχωρήσουν και οι συνταγματικές αλλαγές και ύστερα η συμφωνία να έρθει προς κύρωση στην Βουλή και όταν έρθει θα φροντίσω εγώ να μην κυρωθεί», είπε. Παράλληλα διέψευσε τα σενάρια μη παρουσίας του στην σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ειδικότερα, όπως είπε: «Να δηλώσω ξεκάθαρα, ως πρόεδρος ΑΝΕΛ, ότι δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού, εκτός και αν έρθει με 180 βουλευτές και αλαλάξουν στάση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ».

«Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του Ελληνικού λαού. Ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Αυτό γίνεται ή με την ψήφιση από 180 βουλευτές, ή με δημοψήφισμα ή με εκλογές».«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να προχωρήσει η συμφωνία χωρίς την άποψη του Ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

Για άλλη μία φορά δηλαδή ο κ. Καμμένος στήριξε τις κινήσεις της κυβέρνησης και κατ επέκταση την ίδια την συμφωνία χωρίς να δέχεται την ισχύ της συμφωνίας. Παράλληλα είναι απορίας άξιον τι εννοεί με το ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην κυρωθεί η συμφωνία, την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται αισιόδοξο πως θα περάσει ακόμα και χωρίς την συμβολή του Πάνου Καμμένου.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντι για σχόλιο θα αφιερώσουμε στον καημένο το Καμμενο την τραγουδαρα τις Βιτάλη "όλοι γίναμε εξουσία νόμιμη παρανομία και το πεζουμε αργηχοι τη αρωστεια είναι αυτή"!Περαστικά σου Πανουλι και αμα καταλαβαινεις αυτά που λες να μας πεις και εμάς να καταλαβουμε!!

  2. Απορώ αδερφε 438 πως καταφέρνει και κάνει τέτοιες κολοτουμπες με τη κοιλιά που έχει ο "Μπομπος "!!Θα τις κάνει πλαγιαστες,και αυτες για κολοτουμπες πιάνονται χαχαχα

  3. Γεματουτσικο είναι το μάτι σου που λες είμαι σαν το Μπομπο!!Τουλάχιστον ο Πρόεδρος ο βαγκελας έχει την κοιλίτσα του το μουσάκι του σωστός!!Ο Μπομπος τον έχει φάει η γραβάτα και το σακάκι. Αντέ γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog