Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από στρατιωτική άσκηση στον Έβρο

- Advertisement -
Εικόνες από άσκηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θράκη δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση οι φωτογραφίες που δόθηκαν προέρχονται από την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων με την επονομασία «ΔΙΑΒΑΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ», επιπέδου Τακτικού Συγκροτήματος Τάγματος Πεζικού, από προσωπικό των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (7η Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ»).
fgpfdgjo2
Την άσκηση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Γενικός Επιθεωρητής και Υπαρχηγός του ΓΕΣ.
Επίσημα ασκήσεις σαν αυτή δεν στρέφονται εναντίον κανενός, ωστόσο στρατιωτικές πηγές  επεσήμαναν πως «καλό είναι σε κάποιες φάσεις να στέλνουμε μήνυμα πως η διάβαση του Έβρου δεν γίνεται μόνο από ανατολικά προς δυτικά αλλά και αντίστροφα».
fgpfdgjo6
fgpfdgjo7
fgpfdgjo23
fgpfdgjo24
fgpfdgjo25
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλε navalcomand όταν υπηρετουσα μηχανικό 85 -87 είχα παραβρεθεί σε επιδηξεις πλωτης γεφυράς (Ribbon)αμερικανικής σε Πηνειό Σρειμονα. Το τμήμα που ήμουν στην Λάρισα ήταν το επιλεκτο 744 μηχανικού (Αμπελωνας)Φοβερή δουλειά σου λέω όλο πήγαιναν το τάγμα αυτό σε επιδείξεις και ασκήσεις του στρατού στην βόρεια Ελλάδα!!Τώρα σου λέω κρατικά μυστικά αλλά από ότι γνωρίζω αυτό το τάγμα έφυγε από εκεί και μάλλον πρέπει να πήγε στον Τύρναβο!!

  2. Βεβαίως ρε τρελιαρη μάγειρας ειμουν !Στις ασκήσεις άμα γνωρίζεις πάει και το Μαγειριο μαζί εκτός άμα υπάρχει κοντά Μοναδα και τα μεταφέρουν! Θυμάμαι ένα περιστατικό στον Πηνειό με την σκηνή! το άλλο το νούμερο ο φίλος μου ο μάγειρας είπε θα την στησω εγώ την σκηνή!ήταν παλιότερος και ήξερε μου είπε!Πάμε το απογευματάκι μετά το σισιτιο για λίγο δροσιά στη σκηνή! έξω είχε καμια35αρα χαλαρά Λάρισα καλοκαίρι άστα να πάνε .μόλις πάω να σηκώσω τον "φάκελο "νατο το νεροφιδο. Ουαλλια έφτασα!!Ξέρω λέω είπε ο τρελό Ζακυνθινος ξεχασε να βάλει ένα σκοινί για να μην μπαίνουν τα φίδια. Να είναι καλά ο Μπάμπης τον είχα βρει όταν είχα πάει διακοπές Ζάκυνθο είχε ζαχαροπλαστειο εκεί. Φόλα γάβρος επίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog