Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Aνακοίνωση της οικογένειας του δολοφονηθέντος Νίκου Ζαφειρόπουλου

- Advertisement -

Στις 27-6-2018 το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου έκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ ένοχη την μία εκ των δολοφόνων του Νικολάου Ζαφειρόπουλου για τα αδικήματα της  ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, δολοφονία η οποία έλαβε χώρα την 22-6-2016 στο κέντρο της πόλεως της Κορίνθου.

Οι ψευδείς ισχυρισμοί της δολοφόνου ότι βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας και ότι δήθεν ο Νίκος αποπειράθηκε να βιάσει τόσο την ίδια όσο και την έτερη δράστη του εγκλήματος  για ακόμη μία φορά απορρίφθηκαν από το Δικαστήριο εις το οποίο αποδείχθηκε πλήρως η αλήθεια και συγκεκριμένα ότι ο Νίκος έπεσε θύμα ΣΤΥΓΝΗΣ δολοφονικής ενέργειας, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τη μνήμη του θύματος την οποία οργανωμένα και μεθοδευμένα προσπάθησαν να πλήξουν.

            Η μεθοδευμένη και απεγνωσμένη προσπάθειά τους ωστόσο έπεσε για ακόμη μία φορά στο κενό. Ακόμη όμως και μετά την ομόφωνη δικαστική κρίση και την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδίκη της δολοφόνου του Νίκου «οργανωμένοι υποστηρικτές» της εξακολουθούν με ψευδή δημοσιεύματα να προσβάλλουν τη μνήμη του ΑΓΡΙΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ Νικολάου Ζαφειρόπουλου.

            Από σήμερα την υπεράσπιση της οικογένειάς μας αναλαμβάνει ο Δικηγόρος Κορίνθου Ανδρέας Βαγγόπουλος προκειμένου με νομικές ενέργειες να διαφυλάξουμε  τη μνήμη του Νίκου από αυτούς που με ψευδείς, ανυπόστατους και απορριφθέντες από το Δικαστήριο ισχυρισμούς προσπαθούν να την σπιλώσουν, ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει και ενώπιον του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Κορίνθου κατά την δικάσιμο της  21-9-2018 δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής  κατά της έτερης κατηγορουμένης η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

            Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που σε μία τόσο δύσκολη για εμάς περίοδο στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά μας αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε για την ανάδειξη της αλήθειας και την τιμωρία των ενόχων.

 Κόρινθος, 2-7-2018

 Οικογένεια Νικολάου Ζαφειρόπουλου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή η κατηγορουμένη πήρε ένα μαχαίρι και στα καλά καθούμενα, άνευ λόγου και αιτίας αποφάσισε να το καρφώσει στον εκλιπόντα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog