Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη φυλακή ο 52χρονος που ασελγούσε σε 14χρονο κορίτσι

- Advertisement -

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα της Τρίτης (3/7) ο 52χρονος άντραςπου κατηγορείται ότι το χειμώνα του 2016-1017 στα Καμμένα Βούρλα προχώρησε σε άσεμνες πράξεις στην ανήλικη κόρη φιλικού του ζευγαριού, όταν ακόμη το κορίτσι δεν είχε κλείσει καν τα 14 χρόνια…

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Τελικά, με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέος εωσότου οριστεί τακτική δικάσιμος και το θέμα του φτάσει στο ακροατήριο.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το LamiaReport ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί ύποπτο υλικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη στο ΑΤ Καμένων Βούρλων από τη μητέρα μιας 14χρονης που φέρεται να είναι και το θύμα της ιστορίας.

Ακολούθησε η σύλληψη του 52χρονου και η έρευνα της υπόθεσης σε βάθος με την κατάσχεση υλικού που βρέθηκε στους υπολογιστές και το κινητό του κατηγορούμενου, το οποίο και εξετάζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

gazzetta.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog