Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

‘Αγιοι Θεόδωροι: Στην παραλία ΠΕΥΚΑΚΙΑ βγήκε μεγάλη χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ (ΣΠΑΝΙΟ VIDEO)

- Advertisement -

Στην πολυσύχναστη παραλία ΠΕΥΚΑΚΙΑ που συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες λουόμενους, μια σπάνια χελώνα του είδους ΚΑΡΕΤΑ- ΚΑΡΕΤΑ εκανε την εμφάνιση της. Το σπάνιο αυτό περιστατικό κατέγραψε ο φακός του ATnews.gr τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες στις 4.00 π.μ και αφού είχαν προηγηθεί ασφαλέστατες πληροφορίες για μια χελώνα καρέτα καρέτα που βγαίνει ημέρα και νύχτα στην παραλία ΠΕΥΚΑΚΙΑ των Αγιων Θεοδώρων Κορινθίας, η χελώνα εθεάθη να περπατάει στα βότσαλα.
Το βίντεο καταγράφει όλη την πορεία της και στο τέλος για ακόμα μια φορά ξαναβούτηξε στα πεντακάθαρα νερά των Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα μάλιστα και με τις τελευταίες μετρήσεις που πραγμaτοποίησε η Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου.

atnewsgr.blogspot.com

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντέ και καμιά γοργόνα!!Αφού δεν βγαίνει Λουτράκι ας βγει στο άγιο Θεοδωρα!μάλλον θα περιμένουν όταν έρθω να βγουν στον αφρό!!

  2. Για να πας στην ουαλλια από Αγγλία θα περάσεις από το newport θες δεν θες!New York δεν το λες. Έιχε παραμελήθει λιγάκι αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τα επάνω του και γίνεται καλή δουλειά από τους δημάρχο -υπαλλήλους.είναι πέρασμα Καλό όπου θες να πας Αγγλία περνάς από εκεί γύρω. Μέχρι και τα φερρυ για Ιρλανδία θα περάσεις από το M4 Καλησπέρα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog