Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επωνυμία Καταγγελία αναγνώστη για το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου-Περαχώρας

- Advertisement -
Σύμφωνα με την καταγγελία του συνδημότη μας Κακούρη Κων/νου στις 21 Δεκεμβρίου, στην τακτική συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου μας, ζήτησε από τον Πρόεδρο

κ., Ρουμελιώτη (αυτό αποδεικνύεται από τα πρακτικά της συνεδρίασης) απολογισμό των οικονομικών του Λιμενικού Ταμείου από το έτος 2012 έως και σήμερα.

Απάντηση σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν έλαβε και απευθύνθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Πελοποννήσου (δείτε τα σχετικά έγγραφα παρακάτω στις φωτο) όπου και κατέθεσε σχετικό αίτημα , λέγοντάς τους τα εξής:
“Έχω αποστείλει ερώτημα εγγράφως στο ΝΠΔΠ στις 16-3-18 Αρ.πρ.3939. Όπως αναφέρουν και τα πρακτικά όπου παρεβρέθηκαν στο Δ.Σ στις 21-12 .Ο φορέας από το 2012 έχει ξοδέψει περίπου 500.000 ευρώ εάν μπορεί ο νυν πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κος Ρουμελιώτηςνα μας κάνει έναν απολογισμό χρήσης και διαχείρισης του Λιμενικού ταμείου όπως και να μας ενημερώσει για τα οικονομικά του λιμενικού ταμείου και που βρίσκεται σήμερα. Για ποιο σκοπό ξοδεύτηκαν τα χρήματα με συγκεκριμένες κατανοητές απαντήσεις γίνανε άραγε κάποια έργα; Μέχρι σήμερα 7-5-18 δεν έχω λάβει καμία απάντηση για την ουσία του ερωτήματος μου . παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Δεν έλαβε απάντηση ούτε από κεί . Απευθύνθηκε στο Loutrakiblog.gr με σκοπό να δημοσιοποιηθεί, όπως και γίνεται
Ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ Ρουμελιώτη, και μας είπε ότι έχει ήδη απαντήσει. Εχει γίνει ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός. Εχουν κατατεθεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου., καθώς και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Για περαιτέρω απαντήσεις, επιφυλλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog