Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοκτονία 15χρονου: Συγκλονίζει το ημερολόγιο του 15χρονου αυτόχειρα

- Advertisement -

Η αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη,  έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο….

Συγκλονιστικά είναι και τα στοιχεία από το ημερολόγιο του μαθητή
 Ακόμα και λίγο πριν αυτοκτονήσει τους έγραψε «πατέρα, μητέρα αδερφέ μου, σας αγαπώ». Άλλη μέρα φαίνεται να είχε γράψει στο σημειωματάριο πως «έχω μαζί μου τον πατέρα μου, την μητέρα μου και τον αδερφό μου, δεν έχω όλους τους άλλους δεν έχω την κοινωνία». Αναφέρει επίσης πως ορισμένες φορές η ζωή του ήταν «κόλαση».
Στις σελίδες του ημερολογίου, ο 15χρονος αποτυπώνει τις σκέψεις του, το bullying που δεχόταν, τις προθέσεις του, αλλά και τους προβληματισμούς του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Τις πρώτες λέξεις τις γράφει αρχές Ιουνίου και ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα, περίπου ενός μήνα, που δεν κρατά σημειώσεις.
Ο μαθητής επανέρχεται στις 6 Ιουλίου, όπου αναφέρεται σε ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό και αυτό και αυτό φαίνεται ότι τον επηρέασε αρνητικά και ίσως να αποτέλεσε και την αιτία, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα αυτά έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και συγγενικά του πρόσωπα.

www.madata.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχουν θέματα στη ζωή μη αντιμετωπισιμα.Μην σας κάνει εντύπωση.Δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι.Υπάρχουν άνθρωποι πολυ σκληροί που ξεπερνούν τα πάντα στη ζωή τους γιατί δεν υπάρχει η ευαισθησία στα συναισθήματα τους όπως σε άλλους ανθρώπους.Η ζωή δεν είναι πλάκα είναι γεμάτη από έντονα συναισθήματα που μερικούς τους διελυει και αυτός ο άσχημος τρόπος είναι μοναδική λύση σωτηρίας από το βασανιστήριο που βιώνουν καθημερινά.

  2. Υποψιν το παιδι ειναι παιδι πρωην πολιτκου

    Γοα μενα πρεπει να πιασουν 3 απο αυτους που τα κανουν αυτα να τους κλεισουν μεσα ισοβια μεχρι τα βαθια τους γεραματα στη φυλακη μεσα να πεθανουν απο γεραματα να δεις το ξανακανουν αυτο υστερα

  3. 1:09 μην κανεις το πολύ σοβαρό θέμα ρατσιστικό.Στο παλληκάρι από Κρήτη δεν θυμάμαι πως το έλεγαν αλλοδαποί ηταν;Έλεος με οτι κακο γίνεται φταίνε οι ξένοι.Ας κοιτάξουμε λίγο και τη καμπουρα μας γιατί κι εμείς δεν πάμε πίσω στο θέμα.

  4. 2:50 μ.μ. Για τον συγχωρεμένο τον Γιακουμάκη λες. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι μόνο αλλοδαποί τα κάνουν. Εγώ είπα ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ όσους κατονομάζει το παιδί στο σημείωμα είναι αλλοδαποί. Εσύ ντε και καλά θες να μας βγάλεις τους αλλοδαπούς, καλούς? Ναι, δεν είναι μόνο αλλοδαποί που κρατούν μαχαίρια και σφάζουν Καντάρηδες για μια κάμερα. Είναι και Έλληνες. Δεν είναι μόνο αλλοδαποί που σιδερώνουν με καυτό σίδερο όσους δεν λένε που'ναι τα χρήματα. Είναι και Έλληνες. Σε ικανοποιήσα τώρα?

  5. Από το ειρωνικό της απάντησης σου και και μόνο 7:23 καταλαβαίνει ο καθένας πολλα.Και γιατί επισημαινεις ότι το παιδάκι κατονομάζει οτι είναι αλλοδαποί.Το θέμα είναι αν ειναι αλλοδαποί η ελληνες;οχι φυσικά.ετυχε να είναι αλλοδαποί αυτή τη φορά.Εσύ απλά επειδή σε κόβω ελληναρα λες κάτσε να το τονίσουμε έτσι εμφατικά είναι της μόδας περνάει κάνει μπαμ καλύτερα.

  6. Ρε παιδες χαλαρώστε. Το bullying γίνεται από όλες τις φυλές του κόσμου μην κολλάτε σε Έλληνες και Αλλοδαπους άσπρους μαύρους κίτρινους. Το καλό είναι να μην γινετε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog