Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ευθεία επίθεση Μοσκοβισί σε ΝΔ: Αυτοί «παίζουν» πολιτικό παιχνίδι, όχι εγώ

- Advertisement -

Ο Πιερ Μοσκοβισι δεν αφήνει αναπάντητες τις κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον του από τη ΝΔ και απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορόντας τους για “πολιτικό παιχνίδι”…Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ και σχετικά με τη διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημειώνει ότι είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, είναι αυτοί που το κάνουν.

Ανοιχτό αφήνει, επίσης, το ενδεχόμενο να μη γίνουν οι περικοπές στις συντάξεις το 2019, ο Ευρωπαίος Επίτροπος των Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του στο Έθνος.«Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα» λέει ο κ. Μοσκοβισί.

Για το τέλος του προγράμματος ο Ευρωπαίος Επίτροπος επισημαίνει ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα». Όπως τονίζει ο Πιερ Μοσκοβισί, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα.

koutipandoras.gr
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα, πάντα χορατατζής ο Αντρέας και το'χω πει: στα καλά καλαμπούρια το βουλώνω και το παίρνω και πίσω το 3.20 σχόλιο!!!!!

  2. Πάντως άμα ήμουνα 10 πόντους ψηλοτερος δεν θα είχα καθόλου κοιλίτσα.ύψος είναι αυτο!!ρε αδερφε ο Αντρέας δεν στραβώνει στα αστεία. Στις συκοφαντιες και ειρωνείες αγριεύει! Καλησπέρα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog