Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Αθήνα καλεσμένος του Γιάννη Αϊδινιώτη ο γ.γ. της EUBC Αλεξάντρ Ιγκοροφ!

- Advertisement -

Ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική πυγμαχία αποτελεί η παρουσία του Αλεξάντρ Ιγκοροφ, του Γενικού Γραμματέα της EUBC στη χώρα μας….
Ο Ίγκοροφ, που αποτελεί ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της European Boxing Confederation, βρέθηκε στην Ελλάδα καλεσμένος του αρχιπροπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αϊδινιώτη, ο οποίος μαζί με τον γιατρό της ΑΙΒΑ και του «τριφυλλιού» Ιωάννη Φιλιππάτο τον ξενάγησαν στο PAO Boxing Club δείχνοντας τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος.

Στη Θύρα 5 της Λεωφόρου έγιναν αγώνες sparring, ο κ. Ίγκοροφ παρατήρησε τη μεθοδολογία που ακολουθούν Αϊδινιώτης, Φιλιππάτος και το επιτελείο τους κι αμέσως μετά μίλησε για την εμπειρία του από τα όσα είδε. Ο Αλεξάντρ Ίγκοροφ σχολίασε με θερμό τρόπο τη δουλειά που γίνεται, αναφέροντας με θερμά λόγια τον Παναθηναϊκό ως σπουδαίο πολυαθλητκό οργανισμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σ’ έναν ιστορικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, πολύ γνωστός σε όλα τα αθλήματα. Στην πυγμαχία έχει δεκάδες πρωταθλήματα. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης εργάζεται με επαγγελματικό τρόπο. Δείχνει μεγάλο πάθος σ’ αυτό που κάνει και είναι λογικό να έρχονται με τόσο ποιοτική δουλειά οι επιτυχίες». Ο κ. Ίγκοροφ τόνισε και τη δυσκολία να λειτουργεί ένα ερασιτεχνικό τμήμα σε επαγγελματικά πρότυπα: «Στην Ελλάδα η πυγμαχία είναι ερασιτεχνική. Κι όμως το PAO BOXING CLUB μού έδειξε ότι εργάζεται σε άψογα επαγγελματικά πρότυπα. Είναι μοναδικός ο τρόπος του κι αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όσους συμμετέχουν».

https://www.briefingnews.gr/

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδη το άρθρο είναι για την παναθα θα αφήσω ένα σχόλιο για το φίλο τον Τάσο τον παναθα. Ο Ταιλανδος σωτηρ ψάξε ψαξε στην Παε βρήκε πολλά χρωστούμενα που έκρυβε ο Αλαφου!!βλέπω να μας κουνάει μαντήλι και να σας πει Πομ καμ μαι(αντέ γεια)!!Σε έχω χάσει φίλε Τάσο πες κάνα Γειά να ξέρω ότι είσαι καλά.

  2. Επιδη εγώ είμαι σατανάς θα σας ανοίξω τα μάτια πάλι. Ρε τρελιαρηδες άμα είχαμε κερδίσει την Κροατία στα πλει οφ θα πεζαμε τελικό με τη Γαλλία την Κυριακή!!Και ακόμη μην ξεχνάμε ότι βγήκαμε δεύτερη στον όμιλο με Το Βέλγιο πρώτο που έφτασε χαλαρά και παραλίγο τελικό που έλεγα και εγώ. Αντρέας speaking.

  3. Ρε μανία με τη Βραζιλία. Ρε πονηρέ πες μας εσύ τι έλεγες για τους φιναλίστ . Το loutrakiblog έχει αρχείο. Ψάξε από την πρώτη μέρα του μουντιάλ να δεις τι έγραφα! Είχα κάνει και το σχόλιο επίσης με το σήμα του Google για το μουντιάλ που είχε την μπάλα στο πέναλτι!!Είχα πει ύποπτο και θα έχουμε ομορφιές. Στην πορεία του μουντιάλ και όταν Βέλγιο επεξε με Βραζιλία είπα γιατί είδα λίγο φορτσατους τους σοκολατενιους ότι θα είναι τελικό Ρωσία με Βέλγιο(Βραζιλία).έτσι το είχα γράψει και τότε. Ο Αντρέας λάθος κάνει κολοτουμπες όχι. Εσύ μήπως είχες προβλέψει Γαλλία Κροατία τελικό?!!!Θα σου εστελνα γαλακτομπουρικο αν το είχες προβλέψει. Δεν σου ξαναπαντω γιατί είσαι καραγκιοζακος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog