Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Ενημέρωση για κολωνάκια

- Advertisement -

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 9/7/2018 διεξήχθει η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου
(έχοντας απαρτία), με κυρίως θέμα, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου
για την απομάκρυνση των κώνων αποφυγής παρκαρίσματος επι της
Π.Ε.Ο.Α.Κ….

Κατά την συζήτηση παραβρέθηκαν και αρκετά καταστήματα, τα οποία με
επιχειρήματα, στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Στο τέλος της τοποθέτησης, έγινε ψηφοφορία μεταξύ των 5 μελών του
τοπικού συμβουλίου, και με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των κώνων.

Επειδή η απόφαση του τοπικού συμβουλίου είναι γνωμοδοτική, τα επόμενα
στάδια είναι: έγκριση από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής, και κατόπιν,
ψήφιση από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζουμε όμως στους καταστηματάρχες και στους υπαλλήλους σας
ότι, εμείς πρώτοι δείχνοντας το καλό παράδειγμα, για να μην
ξαναδημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα……..

ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΑ επι της Π.Ε.Ο.Κ

Εκ μέρους του Δ.Σ

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…..ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ! ! ! ΟΜΟΡΦΥΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Η ΠΕΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.

  2. Αν βγουν τα κολονακια θα πράξετε πολύ κακώς!! Ας μας απαντήσει λοιπόν ο εμπορικος σύλλογος τι τον ενοχλούσαν τα κολονακια;; Ίσα ίσα που πηγε να μπει μια τάξη στην ΠΕΟΑΚ.Το χαλι των πεζοδρομίων δεν ενοχλεί τον εμπορικό συλλογο??Αλλα βέβαια εκεί δεν μιλαμε γιατι οι ίδιοι έχουν γεμίσει τα πεζοδρόμια με καρέκλες τραπέζια ψυγεία και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανεις.Απαντηστε κύριοι του εμπορικού!!!!!

  3. Αν θεωρείς οτι οι κεντρικοί δρόμοι "ομορφαίνουν" με τα κολωνάκια, πρέπει να αναθεωρήσεις την αισθητική σου! Μήπως είσαι απο αυτούς, που για να "ομορφύνεις το μπαλκόνι σου και να διώξεις τα πουλιά κρεμάς άγραφα CD?

  4. Ναι, το ότι δεν έχει πολλά λεφτά στην τσέπη του ο κοσμάκης όπως παλιά, αυτό δεν ενοχλεί τον εμπορικό σύλλογο. Τα κολωνάκια όμως τον ενοχλούν. Άντε γεια!

  5. Όταν ήμασταν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων το 2006 στενέψαμε τον κεντρικό δρόμο και φαρδύναμε τα πεζοδρόμια για να διευκολύνουμε τα μαγαζιά να βγάζουν περισσότερα τραπέζια έξω και ορίσαμε τη στάθμευση με μονή και ζυγή ανα μήνα.
    Τη σταύθμευση δεν την τήρησε κανένας και τώρα οι ίδιοι που ζήτησαν κολωνάκια ζήτησαν να τα βγάλουμε και οι τότε σύντροφοι και συναγωνιστές μας από το τότε δημοτικό συμβούλιο έρχονται και κάνουν τα χατίρια σε εκείνους που αποφάσισαν να μείνει το χωριό υποβαθμισμένο.

    Γ. Φατσούπας

  6. Γι αυτό δεν θα παμε ποτε μπροστά!!Καποιοι βάζουν τους ψήφους πάνω απο όλα !! Απο τη στιγμή που τοποθετήθηκαν τα κολωνακια πρέπει και να παραμείνουν!!!!

  7. Το 2006 συνετελεσθει το μεγαλύτερο σφαλμα. Δεν επρεπε να φαρδυνουν τα πεζοδρομια. Δυστυχως τα ψηφαλακια κατεστρεψαν την αγορα της ΠΕΟΑΚ. Πάντως στα μαγαζια δεν ψωνιζουμαι απο την επαρση μερικων και φυσικα τις τιμες τους. Η μονη λυση πλεον, αφου δεν γινεται τωρα να γκρεμισουμε πεζοδρομια και να τα μικρηνουμε, ειναι να μπουν κολωνακια στη μεση του δρομου και οχι στη μια πλευρα που ειναι αδικο. Το θεμα της αισθητικης δεν ειναι πρωτεύων στην περιπτωση μας, η αγορα ήταν και είναι αισθητικο χαλι, ας την αποσυμφορήσουν τουλαχιστον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog