Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνέλαβαν την Stormy Daniels σε strip show – Πολιτικά τα κίνητρα λέει ο δικηγόρος της

- Advertisement -

Η σύλληψη της πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με το Ντόναλντ Τραμπ έγινε με βάση απαρχαιωμένο νόμο του Οχάιο, με το δικηγόρο της να μιλά ανοιχτά για “στημένη” και πολιτικά υποκινούμενη πράξη…

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε η Στόρμι Ντάνιελς, η πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε παράνομη σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε στριπ κλαμπ στο Κολόμπο του Οχάιο “άφησε” να την αγγίξει ένας πελάτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας γυμνός ή ημίγυμνος εργαζόμενος σε ανάλογα θεάματα δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζει κανείς, ούτε καν μέλη της οικογένειάς του, ακόμη και στο πρόσωπο.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η σύλληψη της πελάτισσά του ήταν “στημένη” και “πολιτικά υποκινούμενη”. Όπως τόνισε, πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει απόγνωση και τόσο ο ίδιος όσο και η Ντάνιελ θα πολεμήσουν με κάθε τρόπο τις ψευδείς κατηγορίες.

Just rcvd word that my client @StormyDaniels was arrested in Columbus Ohio whole performing the same act she has performed across the nation at nearly a hundred strip clubs. This was a setup & politically motivated. It reeks of desperation. We will fight all bogus charges.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ντάνιελς δεν προτίθεται να δηλώσει “ένοχη” για τις κατηγορίες, αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση της τάξεως των 6.000 δολαρίων.

Τα υπόλοιπα σόου της ωστόσο στο Κολόμπο, που εντάσσονται στο πλαίσιο περιοδείας της σε περισσότερα από 100 στριπ κλαμπ ανά τις ΗΠΑ, ακυρώνονται.

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, αποτέλεσε μεγάλο πονοκέφαλο για το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου μετά τις αποκαλύψεις της για την παράνομη σχέση τους, αφού εκείνος είχε παντρευτεί την Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές.

news247.gr
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπιμπελό η Στορμι!!Θα τολμήσω να πω ότι "εξωτερικα"είναι καλύτερη της Μελανια☆☆☆Συναδελφες έτσι και αλλιώς,και η Μελανια ήταν show woman στα νιάτα της και έτσι γνωρίστηκε με τον Ντόναλντ!!Πάμε ένα γκάλοπ Στορμι η Μελανια να δούμε πόσο μερακληδες είστε

  2. Θα κάνουμε άλλο γκάλοπ Φώφη -Ντόρα άμα θες! Εδώ έχουμε του πλανητάρχη τα κορίτσια μη με μπερδευεις

  3. Με διαφορά στήθους μάλλον έχεις δίκιο Χρησταρα!!Τώρα άλλες κρυφες χάρες αυτά τα ξερει ο Ντόναλντ!Για χαρακτήρα μιλάω μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!ώρα για τελικό τώρα βλέπω και τον τρελιαρη τον Ροναλντινιο πεζει ένα τύμπανο και χορεύουν κάτι πιπίνια. Αλάνι ο Ροννι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog