Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σχόλιο αναγνώστη για καθαρότερες παραλίες στο Λουτράκι και όχι μόνο

- Advertisement -

Unknown είπε….

Κάθε φορά που πάμε σε οποιαδήποτε παραλία μαζεύουμε τα σκουπίδια μας και ότι ακόμα φτάνει το χέρι μας (τουλάχιστον). Αν ο καθένας αφήνει την παραλία έστω κατά ένα σκουπίδακι πιο καθαρή σε λίγα χρόνια θα βριζομαστε για ένα θέμα λιγότερο. Ελπίζω την Κυριακή να δω μια καθαρή παραλια καθότι πρώτη μου μου φορά προς τα εκεί. Εννοειται ότι θα μαζέψω ότι μπορέσω όπως πάντα απλά ελπίζω να είναι καθαρή.

*Το σχόλιο έγινε χθες σε  μια παλιά ανάρτηση μας
Μικρά Στραβά,ίσως η ωραιότερη παραλία του δήμου μας!

και αξίζει να γίνει ανάρτηση γιατί περιγράφει με 50 λέξεις πως μπορούμε και εμείς να συμβάλλουμε σε ένα ακόμα καλύτερο περιβάλλον!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι από περιέργεια διάβασα τα σχόλια αυτού του άρθρου στο τέλος του ο σχολιαστης είχε δίκιο. Εμείς φταίμε που δεν τους πλακωνουμε αυτούς που δεν υπολογίζουν τίποτα. Εμείς παλιά που μας αφηνε ο Φάνης στον Ιππόκαμπο να περνούμε τον φραπέ στην παραλία περνάμε και το τασάκι μαζί!τώρα τα βλέπετε όλα τα τραπεζάκια έχουν τασάκι εμείς στα χαλίκια. Θα έρθει η κυρία με τα παιδακια και θα έχει την τσάντα με τυροπιτες μπουγάτσες κουλουράκια από το φούρνο κάνα 2 Αμιτες με πλαστικά ποτηράκια και θα τα αφήσει κάτω από το τραπέζι όχι τουλάχιστον επάνω μήπως το πάρει το παιδί που σερβίρει. Αυτά γίνονται μέσα στον κόσμο πόσο μάλλον στα ερημικα μέρη όπως Στραβα Σκάλωμα Ψαθα κλπ. Αυτά γίνονται και στις καλύτερες παραλίες. Και τα έχω δει και στο Ναυάγιο και στο Μύρτο και Κουκουναριες Λαλαρια και όπου αλλού έχω πάει. Και δυστυχώς εκεί μαζί με τους ξένους πάμε και εμείς οι πολιτισμενοι νεοελληνες να αφήσουμε τα ωραία μας σκουπίδια στις παραλίες που θα τις επισκεφθούν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Αν ο καθένας μας μαζέψει ότι σκουπίδια κάνει και βάζει και χέρι και στους άλλους θα το λυσουμε το πρόβλημα Καλησπέρα σας

  2. Άστο ρε Ανδρέα.η παιδιά μας είναι άθλια.ετσι μάθαμε από μικροί και έτσι συνεχίζουμε.εσυ ιδίως το ζεις κάθε μέρα εκεί στην Αγγλία.εδω ούτε οι μαγαζατορες δεν καθαρίζουν τα ίδια μαγαζιά τους.γιαυτο δεν δεν είμαστε για τίποτα.

  3. ας κοιταξει πρωτα ο δημος να βγαλει της ΜΟΝΙΜΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ που βαζουν οι εξυπνακιδες που καταπατουν δημοσια εκταση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog