Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο Ναύπλιο το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey με σημαία Μπαχάμες βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.
Η Ναυπήγηση του πλοίου έγινε το 2009 το μήκος του είναι 198μέτρα και πλάτος 25,60 μέτρα και μεταφέρει 800 άτομα.  Το πλοίο προερχόμενο από το Γύθειο θα αναχωρήσει για τον Πειραιά από το Ναύπλιο το απόγευμα. Οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου με λάντζες και επισκέφθηκαν αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα!

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία τα πλάνα το βαπορο και το Ναύπλιο αλλά εδώ έχουμε σοβαρότερα πράγματα να πούμε. Μόλις τώρα το διάβασα και έχω πάθει "φυχομαλακό μπούκωμα"Κάποιος ντιντις εκεί στην FIFA ονόματι Φεντερίκο Αντιεκι Αποφάσισε να απαγορευτεί λέει τα κανάλια να τραβήξουν πλάνα με γυναίκες γιατί είναι σεξιστικο!!!+Δηλαδή δεν θα μας δείχνουν καμιά Κολομβίανη Βραζιλιανα με τα ωραία "μάτια "αλλά τίποτα μουσατους και κάνα πατσοκοιλια Άγγλο!!Μωρή Φεντερικα φτερού αυτό είναι όλο το πανηγύρι στα Μουντιαλ η κερκίδα με τις όμορφες παρουσίες και κανέναν με έξυπνη αμφίεση!!Θα πάρω και εγώ ένα τηλεσκόπιο σαν του Paul και να πάει να (δεν το λεω)ο Φεντερίκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog