Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο Σωκράτης Κόκκαλης junior

- Advertisement -

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία  34 ετών ο  Σωκράτης Κόκκαλης junior,
 γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, σε ξενοδοχείο στο Οχάιο των ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι για λογαριασμό της εταιρείας Intralot.     

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

star.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχές Δεκεμβρίου 2015 ερχόμουν Ελλάδα για μία εβδομάδα και να δω και το ματς Ολυμπιακός -Αρσεναλ!Στο Αεροδρόμιο στο Λονδίνο λίγο πριν μπούμε στο αεροπλάνο μπήκε στην αίθουσα ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον πιτσιρικά τον Σωκράτη! Όταν πέρασε από μπροστά μου για να πάει μέσα στο αεροπλάνο του είπα" Γειά σας προεδρε"και μου χαμογέλασε ο Σωκράτης γιατί είδε το σκουφάκι του Ολυμπιακόυ που φορουσα. Όσα δις να έχει ο καημένος ο Κόκκαλης το παιδί του δεν το έσωσε. Υγεία σε όλους και όλα τα άλλα βραστε τα

  2. Είχες και εσύ πρόεδρο φραγκατο και μαγκα αλλά ήθελες βγενοπουλο και Αφραγκουζο . Εγώ επειδή είμαι μαγαζί γωνία θα έχω πάντα Γουλανδρή Νταιφα Κόκκαλη και τον Βαγκελα!!

  3. Ρε αδερφε αεκζη πόσο χρονών είσαι για να μπορεσουμε να μιλήσουμε.Άμα είσαι κάνας πιτσιρικάς που το προηγούμενο πρωτάθλημα που πήρες εσύ δεν θα είχες γεννηθει η κάνα συνομιλικος μου που είχατε ας πούμε μια καλή ομάδα επί Μπαγεβιτς και πήρατε κάνα 2 πρωταθλήματα και μας κλέψανε και κάνα δυο!!Φέτος αν δεν το έδωσε ο Βαγκελας στον Τιγρη μην το πάρει ο Πόντιος η Ο Καπινο με την ματσαρα του πρώτου γύρου. Αν υπάρχει θεός όχι μόνο κοιμήθηκε φέτος και το πήρες. Όταν θα ξανα πάρεις το επόμενο πρωτάθλημα με τη στατιστική θα έχουμε πάει στον Άγιο Πέτρο. Κάτσε τώρα να δούμε αν ο Βαγκελας θα σπάσει το σερί του τα 7 συνεχομενα δηλαδή που έρχονται.ΥΓ ρε τρελιαρη η Μεταφράστρια η Μαρίνα έχει ποιο πολλά από εσένα και σε λίγα χρόνια θα περάσει και τους βαζελους σε τίτλους!!Κουλα πολλή κολ@@@@@δο ο Βαγκελας!!

  4. Δηλαδή ήσουν 13 χρονών όταν πηρατε το τελευταίο πρωτάθλημα και πάλι φέτος!!Με το νόμο τον πιθανοτητον δηλαδή το επόμενο πρωτάθλημα θα το δεις με τα εγγόνια σου να είσαι καλά!Επιδη και εγώ βλέπω μπροστά τα επόμενα 7 Χρόνια ξέχνα το και μετά εχεισειρα η Παναθα!!Φέτος ο Βαγκελας σας αφήσε εσας τους 2 αετούς να το πάρει οποίος μπορεί. Είναι Άρχοντας ο Βαγκελας και κάνει και "δωρεές"στους απορους.Να σαι καλά αδερφε και μην σε περνει από κάτω!!Την ομάδα σου να την αγαπάς και στα καλά και στα άσχημα και περνει δεν περνει τίτλους δεν πρέπει να σε χαλάει!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog