Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση συνδυασμού :Υποψήφιος Δήμαρχος ο γιατρός Δημήτρης Βασιλείου με τη “Μέλισσα”

- Advertisement -

Αγαπητοί φίλοι συνδημότες,
Όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας, προκαλούν και θίγουν. Προσβάλλουν την αισθητική μας. Είναι αντίθετα στην ηθική και τις κοινωνικές μας αξίες.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπήσει, αν αγαπά έστω και ελάχιστα,το Λουτράκι, την Περαχώρα τους Αγίους Θεοδώρους, τα Ίσθμια και τα Πίσια.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρυφτεί πίσω από την ησυχία της ζωής του και να αφήσει τους «άλλους», να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Δεν υπάρχουν οι «άλλοι» και δεν θα υπάρξουν ποτέ.
Ο καθένας μας έχει προσωπική ευθύνη για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.
Όλοι μας έχουμε υποχρέωση, αν θέλουμε, να συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης του τόπου, να επαναφέρουμε το δήμο στην κανονικότητα και τις κοινωνικές μας αξίες πίσω σ’ αυτό που θα έπρεπε να είναι απ’ όλους μας κοινά αποδεκτό.

Είναι αδιανόητο ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων να είναι τα επόμενα χρόνια όμηρος των εισαγγελέων, των ανακριτών και των δικαστών.
Από τον τόπο μας λείπουν κάποια πολλά εκατομμύρια ευρώ. Λεφτά που θα μπορούσαν να κρατήσουν το Δήμο όρθιο και να τον αναπτύξουν.

Πρέπει να σταματήσουν να γίνονται κάθε τόσο κατασχέσεις δημοτικής περιουσίας, που μας ευτελίζουν στο Πανελλήνιο.
Φτάσαμε εδώ γιατί το πολιτικό προσωπικό που ανέλαβε την ευθύνη να μας οδηγήσει στο μέλλον, αποδείχθηκε ανεπαρκές, άτολμο και κατώτερο των περιστάσεων.
Τώρα πλέον όλοι ξέρουμε τι συνέβη, πως συνέβη και από ποιους. Κανείς δεν έχει άλλοθι.
Πρέπει να τελειώνουμε με τις παθογένειες ενός κλειστού συστήματος εξουσίας που λόγω της αδιαφορίας του, αν μη τι άλλο, έχει οδηγήσει το Δήμο μας εκεί που παρακάτω δεν πάει.
Το χρέος είναι η βαριά ευθύνη που κρύβουμε βαθειά στην ψυχή μας και μας εγκαλεί, να μη ξεχνούμε τους στόχους της ζωής μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΙΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ»
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Να μη σιωπούμε ενώ πρέπει να φωνάξουμε. Να αντιδράσουμε για να προστατεύσουμε τις αξίες του τόπου που αγαπάμε, τις αξίες των ανθρώπων που μαζί τους περνάμε τη ζωή μας.
Αισθάνομαι προσωπικό χρέος, απέναντι στους δημότες, που μου επιβάλει αυτή τη στιγμή να κάνω κάθε προσπάθεια για να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων που, ομολογουμένως, είναι τραγική. Προς
Θεού όμως, δεν παριστάνω τον Σωτήρα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε. Για όσους δεν με ξέρουν πρέπει να πω, πως πιστεύω ότι έχω την επιστημονική κατάρτιση, την ηθική ακεραιότητα και μια πορεία στη ζωή, που μου επιτρέπει να σας ζητήσω να στηρίξετε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει μία ομάδα συνδημοτών, από όλες τις κοινωνικές και πολιτικές τάξεις του δήμου και από όλα τα γεωγραφικά του διαμερίσματα. Ο σκοπός της προσπάθειας μας είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της μιζέριας, της απαξίωσης, της καθυστέρησης και της υποβάθμιση της ζωής και του δήμου μας.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ καλύτερη τύχη.
Σας καλώ να στηρίξετε ενεργά τον συνδυασμό «Μέλισσα», του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Δεν είναι η ώρα για λόγια και ατέλειωτες συζητήσεις.

Είναι η ώρα να σηκώσουμε ψηλά τον τόπο μας, κάνοντας όλοι το χρέος μας.
Σας καλώ να στελεχώσετε την «Μέλισσα» για να χαράξουμε ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ την νέα ελπιδοφόρα πορεία.

«Γιατί είμαστε κληρονόμοι ενός τρομερού παρελθόντος. Τούτη η κληρονομιά πρέπει να καίει στη χούφτα του καθενός μας σαν διαμάντι φλεγόμενο. Εγώ αυτό έχω να σας πω»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Νευροχειρουργός
Επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού
«Η Μέλισσα»
Για τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Υ.Γ.: Μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομα του συνδυασμού. Έχει και ιστορία και μέλλον. Σύντομα θα τα παρουσιάσουμε όλα

- Advertisement -

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουαλε θα το ήθελες.Γιατί εδώ κουμάντο οι Παναθηναϊκοί.Και στη Περαχωρα οι περισσότεροι χανουμια.Οπότε κάνα 20ρι με το ζόρι.

  2. 12:11 Υπερκουπωση με τα κλεμμενα ρε προβατο υπαλληλε;Ούτε ένα παντελονατο δεν έχεις βρε καταστροφές του ποδοσφαίρου.Κουμάντο εμείς Τρούμπα εδώ.

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ .
    καλη επιτυχια γιατρε!!!!

  4. Πομ καμ μαι πελάτη.θα σε κράξουν και οι βαζελοι και οι χανουμηδες για το τούβλο που πεταξες Από τότε που έγινες πολλή μετοχικος δεν ασκολουμαστε μαζί σας ούτε χασούρα σας κανουμε. Ρε εσυ εγώ στην περαχωρα έναν αεκ6αρα ξέρω και είναι συγγενείς μου!!Αντέ γεια και να φοράς καπελάκι βαράει ο ήλιος

  5. τελικά ένας σοβαρός υποψήφιος.
    τα καλά πράγματα για τον Δημήτρη Βασιλείου:

    1. Δεν έχει οικονομικά προβλήματα, έκανε τα χρήματά του έξω από την πολιτική ζωή. αυτοί είναι οι καλύτεροι πολιτικοί. μπορούν να αντέξουν οικονομικά να είναι καθαροί και όχι προκατειλημμένοι. Ως εκ τούτου, πρόκειται να κάνει καλά.
    2. Είναι Νευροχειρουργός, χάρη στον Θεό, την εποχή του να έχει κάποιον εμπειρογνώμονα για να εξηγήσει τι συμβαίνει εκεί ….

  6. Ρε παιδιά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως υποψηφιότητες σαν του κ. Βασιλείου ανεβάζουν τον πύχη της πολιτικής ζωής μας στο Λουτράκι.
    Είτε αποφασίσουμε να τον ψηφίσουμε,είτε όχι, τέτοιες υποψηφιότητες σοβαρών ανθρώπων δίνουν άλλο χρώμα και ουσία στα κοινά.
    βαρεθήκαμε τους γνωστούς πλέον Γκιώνη, Παύλου, Λογοθέτη ,βαρεθήκαμε τους καυγάδες τους και την "φτήνια" του λόγου τους.Βαρεθήκαμε τους γνωστούς υποψήφιους που κάθε φορά πηδάνε από τον ένα συνδυασμό στον άλλο αρκεί να πουλάνε την πραμάτια τους.
    Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για αυτή τη γενναία απόφαση να κατέβει ως υποψήφιος, κατά δεύτερο λόγο περιμένουμε να δούμε ονόματα δημοτικών συμβούλων για να σχηματίσουμε την τελική εικόνα περί σοβαρότητας, ακεραιότητας κλπ αξιών που προσωπικά ο κ. Βασιλείου τις υποστηρίζει αλλά…….πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!!
    Τα ονόματα κ. Βασιλείου και μετά είμαστε όλοι μαζί σου.

  7. 1:53 τα ίδια κάναμε και το 15 για να φύγει το παλιό και να έρθουν οι Τσιπραίοι με τους ψεκασμένους και τα είδαμε τα αποτελέσματα.Ο γιατρός τόσα χρόνια θα μπορούσε να κατέβει σύμβουλος να εκλεγεί και μετά να κατέβει για δήμαρχος.Τώρα είναι ζήτημα αν καταφέρει να πάρει ένα 5%

  8. Που είσαι βαζελακο εσύ τα δύο που μου πήρες στα 20 Χρόνια που σε γλενταω τα πήρες παντελονατα!!ρωτα τον Δουρο και τον Πατέρα. Τι έγινε το panathinaikos μίστερ πρέσβης. Ακόμα γελάνε στο Εστοριλ και στην Καμπάλα!!Ρε ξέρεις σε ποιον πας να κάνεις μαγκιές! Αντέ γεια μας

  9. Δημήτρη Βασιλείου και κώστας λογοθετίδης, οι μόνοι 2 υποψήφιοι για να τρέξουν για το δήμαρχο.

    και οι δύο είναι πρόσωπα υψηλής ποιότητας και ταιριάζουν στη θέση του δήμαρχου.

    και οι δύο με καθαρό και εννοώ πολύ καθαρό ρεκόρ / ιστορία

    οι υπόλοιποι υποψήφιοι … αξίζουν μία φωτογραφία στο τείχος των πρώην δημάρχων

    καλή τύχη τζέντλεμαν

  10. Τζανετακο επειδή η πολλή μικρός θα είσαι η πολλή μπιπ και ο Αντρέας είναι ωραίος θα σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι. Πως ειμουνα πως έγινα και πως θα καταντήσω! !Και να σου πω και το άλλο στο Λουτράκι ποιο πολλή είναι οι Αεκζηδες από εσάς και ρώτα για να μάθεις!! το πόσους ΓΑΒΡΟΥΣ έχει το Λουτράκι άσε και είναι και άρρωστοι βαριά. Ασχοληθητε με το μπάσκετ να χαιρεστε που και που

  11. Αγαπητέ 2:03

    Όταν κάποιος αποφασίζει να "εκτεθεί" στα κοινά με την ιδιότητα του υποψήφιου Δημάρχου σημαίνει ότι οι υπάρχοντες δεν τον καλύπτουν. Με αυτή τη λογική πως θα μπορούσε να εκλεγεί σύμβουλος σε ένα ψηφοδέλτιο κάποιου που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ;;;;
    Επίσης δεν σε καταλαβαίνω ,χρειάζεται προυπηρεσία κάποιος για να εκλεγεί;;;
    Αυτή η λάθος νοοτροπία δεν επιτρέπει ανανέωση στους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών και μέχρι σήμερα δυστυχώς μας έχει φορτώσει με ελάχιστα ικανούς Δημάρχους( ευγενικός όρος του ΑΝΙΚΑΝΟΥ).
    Ας εμπιστευτούμε κάποτε και εμείς ανθρώπους επιτυχημένους σε επιστημονικούς κλάδους που έχουν διακριθεί και ας αφήσουμε τους επαγγελματίες του δημοτικού χώρου να πάνε….στον αγύριστο.
    Λίγο ανοιχτά μυαλά χρειάζεται η περιοχή μας γιατί με τους "έμπειρους" πέσαμε στα βράχια .

  12. Το ξαναγράψω γιατί μάλλον το έσβησα αντί να το στείλω. Γιατί ρε αδερφε είναι άσχετο με το θέμα. Είπα ότι θα βάλω για Δημαρχος αστειευομενος όπως κάνω πάντα καιότι θα με ψηφίσουν οι ολυμπιακοι και βγήκε ένας πονηρός να μας κάνει μαγκιες .πλακιτσα κάνουμε πονηριες και ψευτομαγκας στον Αντρέα για τον θρυλο κάνει τζιζζζζ!Αντε γεια μας

  13. Καλε μου άνθρωπε 214 γιατί είμαι εκτός θέματος. Υποψήφιος θέλω να βάλω και εγώ και το άρθρο για έναν υποψήφιο είναι αν το πρόσεξες!!Μετά ένα στερημενο βαζελακι πήγε να μου την βγει στο κόκκινο. Να μην του κάνω μια αναπάντητη κλίση!!Ακόμα θα τρέχει

  14. Ουαλε βρες πατέντα να τις βάλεις σε μπουκάλι ώστε να χεστει ς στα φραγκα
    Μία άποψη σου σκοτώνει μία Μεραρχία κατσαρίδες όλο το Λουτράκι στο λέει αλλά δεν το καταλαβαίνεις

  15. Δεν μου λέτε πως τις βλέπετε τις ομάδες φέτος!!Εκεί κατά το Νοέμβριο θα έχουμε ξεφύγει αρκετά. Φέτος δεν έχει και Τσου λου μόνο Europa χαλαρά Νταμπλ. Όποιος θέλει μου απαντάει αλλιώς κοψτε τις ###λακιες!!Μου λέτε εμένα γράφω άσχετα και εκτός θέματος. Ορισμένα νούμερα από εσάς τι κάνετε που περιμένετε να γράψω κάτι για να γράψετε παπαριτσες μετά. Εσεις ξεφευγετε από το θέμα και σας αρπάζω εγώ μετά και γίνετε τις τρελής!Με συγχωρείτε τώρα πάω να φάω πεπόνι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog