Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποια είναι τα βασικά λάθη που κάνουμε στο λούσιμο

- Advertisement -

Ακόμη και μια απλή συνήθεια, όπως το λούσιμο των μαλλιών μπορεί να γίνεται με τον λάθος τρόπο χωρίς να το καταλαβαίνουμε…
Η μεγαλύτερη φθορά των μαλλιών και ιδίως των γυναικείων προκαλείται, βέβαια. κυρίως από τα πιστολάκια και τις συσκευές με θερμές πλάκες. Ωστόσο πολλές φορές κάνουμε λάθη ακόμη και στις πιο απλές διαδικασίες περιποίησης των μαλλιών μας όπως στο λούσιμο και αυτό συμβαίνει σε άνδρες και γυναίκες.

Υπάρχουν πάντα εκείνα τα μικρά λάθη που κάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε και αυτά οφείλονται πολλές φορές η ψαλίδα, η λιπαρότητα και η κακή ποιότητα των μαλλιών.

 newsbeast.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα δεν λέτε…μα ΤΙΠΟΤΑ εδώ….!!!
    Δεν υπάρχει.. μα καθόλου γειώσει με το αντικείμενο…
    Δεν το καταλαβαίνεται…??
    ΥΓ Λέτε για λάθη.. ποια λάθει…??

  2. Εσένα ρε μεγάλε 9'51 έχουν ψαλίδα, λιπαρότητα, ή κακή ποιότητα τα μαλλιά σου? Άσε μας από δω που θέλεις και λεπτομέρειες για το πως θα ρίχνεις το σαμπουάν στα μαλλία σου. Έχεις ακούσει για την βαρύτητα τίποτα? Σηκώνεις το μπουκάλι ακριβώς πάνω από την κεφάλα σου, γέρνεις το μπουκάλι σε μοίρες αναλόγως του πόσο γεμάτο ή άδειο είναι και το σαμπουάν πέφτει ακριβώς. Έλα, ξύπνα.

  3. Εσένα ρε μεγάλε 9'51 έχουν ψαλίδα, λιπαρότητα, ή κακή ποιότητα τα μαλλιά σου? Άσε μας από δω που θέλεις και λεπτομέρειες για το πως θα ρίχνεις το σαμπουάν στα μαλλιά σου. Έχεις ακούσει για την βαρύτητα τίποτα? Σηκώνεις το μπουκάλι ακριβώς πάνω από την κεφάλα σου, γέρνεις το μπουκάλι σε μοίρες αναλόγως του πόσο γεμάτο ή άδειο είναι και το σαμπουάν πέφτει ακριβώς. Έλα, ξύπνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog