Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Αίθουσα Γιάννη Λαρσινού» στο Επιμελητήριο

- Advertisement -

Το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, συνεδρίασε σήμερα, με αφορμή τον απροσδόκητο θάνατο του Γιάννη Λαρσινού.

Το επιμελητήριο Κορινθίας είναι συγκλονισμένο απο την απώλεια του επιχειρηματία αλλά και πολύ σπουδαίας προσωπικότητας Γιάννη Λαρσινού, η απουσία του οποίου πλέον αποτελεί γεγονός με τεράστια σημασία τόσο για την τοπική οικονομία όσο και την κοινωνία.
Ο εκλιπών και η οικογένεια Λαρσινού ήταν επίλεκτα μέλη του Επιμελητηρίου και πρότυπα για την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας.
Το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης ήταν η απόδοσης οφειλομένων τιμών στον Γιάννη Λαρσινό.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:
1. Σύσσωμη διοικητική επιτροπή θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος
2. Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας οι σημαίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα κυματίζουν μεσίστιες.
3. Αντί για στεφάνι θα κατατεθεί ποσό στο χαμόγελο του παιδιού.
4.Το επιμελητήριο Κορινθίας θα σταθεί με όποιον τρόπο του ζητηθεί κοντά στα παιδιά του Γιάννη Λαρσινού και στον επιχειρηματικό όμιλο για να συνεχίσει απρόσκοπτα την δράση του.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε μία σπουδαία πρόταση στο σώμα το οποίο την αποδέχθηκε αλλά θα υλοποιηθεί μόνο μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο κ.Πιτσάκης πρότεινε:
Να ονοματιστεί απο τώρα και στην αιωνιότητα η αίθουσα του αμφιθέατρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, «Αίθουσα Γιάννη Λαρσινού», τιμώντας έτσι στο πρόσωπο του την Κορινθιακή επιχειρηματικότητα, την ευγένεια, το ήθος και την άδολη προσφορά του στην κοινωνία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Παρούσα στην συνεδρίαση και η αναπληρωτής περιφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Ντίνα Νικολάκου  που εξέφρασε την οδύνη της περιφέρειας για τον άδικο χαμό του σπουδαίου Πελοποννήσιου επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog