Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: MΙα ταβέρνα ….σκέτη απόλαυση..!!!!

- Advertisement -

Γνήσια Ελληνική κουζίνα και παραδοσιακές γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά με την δροσιά του ανθισμένου κήπου και τα χρώματα της θάλασσας.
Η Ταβέρνα Apolafsis βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Pappas στο Λουτράκι, σε προνομιακή θέση δίπλα στην παραλία, και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει με την μεγάλη ποικιλία των πιάτων της κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Γευτείτε χορταστικές μακαρονάδες και φρέσκα θαλασσινά, νόστιμα πιάτα της ώρας και παραδοσιακά μαγειρευτά, συνοδεία δροσερών αρωματικών ελληνικών κρασιών. Την γαστρονομική εμπειρία έρχεται να συμπληρώσει η μαγική θέα στον Κορινθιακό, με τον ήχο των κυμάτων να σας συντροφεύει.

 Η Ταβέρνα Apolafsis σας υποδέχεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τη 1 έως τις 4 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

  Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 27440 62782 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Pappas (hotelpappas.gr)

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να το λέει ο "κομπλέ"θα είναι κομπλέ!!Έχω να πάω εκεί αδερφε καμιά 35 Χρόνια στην ταβέρνα!! από κάτω παραλία κάθε χρόνο πηγαίνω απογευμα ειδικά άμα έχει κύμα στην παραλία στο Λουτράκι. Και φραπεδακο 3αλφα κομπλέ που λες και εσύ

  2. Ρε συ ουαλλε ειναι ποτε δυνατον να μας νοιαζει ποτε πηγες, δεν πηγες, τι ειπιες, αν βαζεις πολυ ζαχαρη, λιγη και τα τοιαυτα? Συνελθε ρε!

  3. Μην μας διαβάζεις 1013 άμα σου χαλάμε την διάθεση!εγώ θα τα γράφω όπως θέλω και σε όποιους αρέσει!!Αμ πως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog