Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έλεος !! βοηθήστε τα !! (σοκαριστικό βίντεο)

- Advertisement -

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που ανέβασαν οι εθελοντές που φροντίζουν τα αδέσποτα σκυλιά στη χωματερή Λουτρακίου..

Το σκυλάκι πεθαίνει αργά και βασανιστικά….Γίνεται έκκληση από τους εθελοντές να ευαισθητοποιηθούν οι υπηρεσίες, οι συνδημότες και να βοηθήσουν αυτές τις ψυχές !
Άρρωστα ζώα ξεψυχούν αβοήθητα. ΝΤΡΟΠΗ

Τέτοιες εικόνες μας προσβάλουν ΟΛΟΥΣ..

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσα παιδάκια πεθαίνουν αβοηθητα.Κάντε μας τη χάρη επιτέλους.Κάντε πρώτα Έτσι για τους ανθρώπους και μετά για τα σκυλιά.

  2. Καποτε υπηρχε μια παρα πολλη καλη κυρια που τα φροντιζε εδωσε τη ζωη της για αυτα και ολοι την ελεγαν τρελλη δυστηχως αυτη η παρα πολλη καλη κυρια δεν ζει πια θα τα φροντιζε

  3. 2:53 μ.μ. Ποσο κακος ανθρωπος ασπαλχνος κακος ακαρδος εισαι και τα σκυλια εχουν ψυχη και τα παιδια και για τα 2 μπορουμε να κανουμε κατι ντροπη σου να εισαι τοσο κακος ανθρωπος

  4. Εσύ 4:54 που είσαι ευσπλαχνος τραβά πρώτα βοηθά ξανά παιδάκι και μετά κάνα σκυλάκι που θα μας τα εξισώσεις κιολας τετράποδα.

  5. Αυτουνου που εγραψε το πρωτο σχολιο ειναι να του βουτηξεις το κεφαλι στην χεστρα για να συνελθει λιγο απο την θερμοπληξια και να παψει να λεει τετοια.

  6. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΤΕΥΕ ΓΑΤΕΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ…ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog