Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Βουλιάξαμε και μας αρέσει !! (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι φέτος το Λουτράκι “βουλιάζει” καθημερινά !!
Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα. Βουλιάζουμε λοιπόν και μας αρέσει ! Τα ενοχλητικά ασπόνδυλα μας άφησαν στην ησυχία μας όπως και οι “ευαίσθητες” πένες..

Το Λουτράκι φέτος, υποδέχεται τους επισκέπτες του με θάλασσα καθαρή και κρυστάλλινη όπως ήταν πάντα!
Οι επαγγελματίες της εστίασης παίρνουν οικονομική ανάσα αφού  επλήγησαν τα δυο τελευταία χρόνια λόγω του φαινομένου των μεδουσών που κατ΄επέκταση δημιούργησε μια ολόκληρη δυσφημιστική καμπάνια από εθνικά αλλά και τοπικά ΜΜΕ…

Οι ξενοδόχοι βλέπουν πληρότητα και πάλι στα ξενοδοχεία τους, αναπληρώνονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας, η τοπική οικονομία ξαναπήρε μπρος !

Οφείλουμε λοιπόν να πούμε ότι δεν γίνονται, ούτε λύνονται όλα δια μαγείας !
Σε αυτήν την προσπάθεια έχει συμβάλλει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, ο οποίος συνεχώς εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας για την προβολή και διαφήμιση του τόπου μας.

Από την άλλη ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με προσπάθειες από τη μεριά του,μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, με σποτ σε ραδιόφωνα των Αθηνών, μέσω του αναβαθμισμένου πλέον site,αλλά και με τις προσωπικές προσπάθειες του Προέδρου του ,προβάλλει τις περιοχές, τα αξιοθέατα, τις εκδηλώσεις και τα καταστήματα του Δήμου μας !

H Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων κ. Φιλιππίδου από τη μεριά της κάνει αξιόλογες προσπάθειες και φαίνεται πως τα καταφέρνει μια χαρά !

Μπράβο επίσης στους καταστηματάρχες που ανακαινίζουν τα καταστήματά τους, μπράβο στα παιδιά (σερβιτόρους/ες) που υποδέχονται με χαμόγελο και ευγένεια τους επισκέπτες! Μπράβο στις καμαριέρες, μπράβο σε όλους τους εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου !

Μπράβο στους τουρίστες που επιλέγουν εμάς για τις διακοπές τους !

Μπράβο σε όσους έχουν καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό…

Kαλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν ! Σε όλους !

οι φωτο του perahora.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog