Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αίσιο τέλος με φωτιά κοντά στο Λουτράκι

- Advertisement -

Λόγω του καιρού ….
γύρω στις 2μμ κεραυνός έπεσε στην περιοχή Ντουσκιά αλλά η άμεση επέμβαση μελών του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και με τη βοήθεια ενός καναντέρ έσβησαν αμέσως την εστία.

Ζούμε μία τρέλα τις τελευταίες μέρες.Δεν συμφωνείτε;
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό loutrakiblog υπάρχει θεός και με αυτά που βλέπει στην Ελλάδα μας μας τιμωρησε!!Έχουμε καταφέρει αυτό τοωραιο κομμάτι του κόσμου να το έχουμε κάνει επιγια κόλαση από τους κυβερνώντες μέχρι τον τελευταίο από εμάς. Δυστυχώς οι καλοί είναι λιγότεροι από τους κακούς. Αντι να λέμε δόξα το θεό που μας χάρισε το τόπο μας και τα καλά που μας παρέχει κοιτάμε να βγάλουμε το μάτι του άλλου και να τρογωμαστε και να μας φταίνε ολα. Ο Θεός υπάρχει και τα βλέπει και για αυτό μας τιμωρεί!!

  2. Αντρεα, σου γραφω εδω μεσα τα διαφορα μου, αλλα τωρα με αληθινη συγκινηση ρε φιλε διαβασα την αναρτηση σου. Μην με αρχισεις παλι για το "ρε", διοτι ξερεις οτι δεν το λεω για να θιξω. Ουτε τωρα, αλλα ουτε και τοτε. Ας εισαι καλα Αντρεα μου, πολυ καλα σου ευχομαι. Φανταζομαι ετοιμαζεσαι να ταξιδεψεις εδω με σφιγμενη καρδια. Σκυθρωπα προσωπα θα βλεπεις γυρω σου.

  3. Χαίρομαι φίλε που το έπιασες το μήνυμα. Πράγματι υπάρχει Θεός, όχι όμως τιμωρός. Όταν εμείς με κάθε κίνηση τον βγάλαμε από την ζωή μας και τα σπίτια μας, απλά αυτός παύει να μας προστατεύει. Γιατί εμείς νιώθουμε αυτάρκεις.
    Επ' ευκαιρία να πούμε μερικές αλήθειες. Αν κάνετε τον κόπο και μπείτε στο google erth στο Ρίο της Πάτρας θα δείτε την εξής εικόνα. Εκεί υπάρχουν πανάκριβα σπίτια βίλες. Οι μεταξύ των οικοπέδων των πλουσίων στην τσέπη, αλλά όχι στο μυαλό, δρόμοι είναι πλάτους που χωράει με το ζόρι ένα αυτοκίνητο. Αυτό για να έχουν ένα μέτρο οικόπεδο περισσότερο. Δεν τους είπε κανείς ότι μαζί τους θα πάρουν ένα επί δύο. Αν συμβεί κάτι ανάλογο με το Μάτι Αττικής και αυτοί σαν τα ποντίκια θα καούν γιατί δεν έχουν καμία έξοδο διαφυγής. Αυτή η εικόνα δυστυχώς υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Και εδώ στο Λουτράκι προς την κατουνίστρα βλέπουμε τεράστιες μάντρες από μπετό που εμποδίζουν και την ορατότητα. Βλέπε Παπαφίλη και τους γείτονες. Μιλάμε για μεγάλα πορτοφόλια που το περίσσευμά τους το έκαναν μπετό στον χώρο και την ψυχή τους. Θα μου πείτε που είναι το κράτος. Βεβαίως οι βολευτές είναι επιδοτούμενοι τέτοιων ανθρώπων που κάνουν τις ανάλογες διευκολύνσεις. Πριν από χρόνια τοπική εφημερίδα έγραφε: "Ο σύλλογος παράνομων οικιστών Λουτρακίου επισκέφτηκε τον νομάρχη, να του εκθέσει τα αιτήματά του. Αυτό τα λέει όλα.
    Καληνύχτα ΜΑΣ.

  4. Έχω εμπειρία από τη φωτιά που έκαψε το ώραιο μας βουνό αδερφε και κάθε χρόνο που επιστρέφω βλέπω με ανακούφιση να πρασινίζει και χαίρομαι. Σου είπα σε άλλο σχόλιο σορρυ για το ύφος μου διότι ήμουν "φορτωμένος"και τα άκουσες εσύ. Εγώ που με παρασύρουν καμιά φορά μερικοί ξέρεις ότι δεν θέλω να μαλώνουμε και προσπαθώ και να βάζω και τους άλλους σε τάξει με αστεία τραγούδια να ελαφρυνουμε την ατμόσφαιρα και όπως είδες αυτά δεν χρειάζονται σήμερα είμαστε αύριο μια καταστροφή μια θεομηνία και πάμε στα ουράνια!!Καλημέρα φίλε ο Αντρέας δεν κρατάει κακίες και έχει μόνο φίλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog