Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το ”Sweet Secret” ανοίγει τις πόρτες του και θα σας γλυκάνει !!

- Advertisement -

Το ”Sweet Secret” ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει να σας γλυκάνει!!!
Από Δευτέρα 30 Ιουλίου το Cafe-Γλυκοπωλείο ”Sweet Secret” θα είναι κοντά μας.

Κάτι διαφορετικό,μυστηριώδες και σίγουρα γλυκό θα είναι αυτό που θα προσφέρει στο τόπο μας.
Εμείς,η συντακτική ομάδα του Lοutrakiblog,θα θέλαμε να ευχηθούμε καλές δουλειές και να συγχαρούμαι αυτά τα νέα παιδιά που αγαπούν τον τόπο τους και επενδύουν σε αυτόν με σκοπό την ανάπτυξή του.
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 2, Λουτράκι
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 695-5907874 & 27440-68163

facebook:https://www.facebook.com/pg/Sweet-Secret-275690459838427/about/?ref=page_internal

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θελει πολλή ζάχαρη αδερφε για να "γλυκαθουμε"Καλές δουλειές να έχουν τα παιδιά και όλοι που ανοίγουν μια επιχείρηση!Δουλειά και υγεία να υπάρχει και αισιόδοξα μυνηματα όπως διάβασα κάπου με ένα 7χρόνο κοριτσάκι. Αυτό το μικρό "διαβολακι"με συγκινησε στο μυνημα που έστειλε στο θείο της που του κάηκε το σπίτι."θα το ξαναφτιαξουμε θείε και θα βαλουμε και λουλούδακια στο κήπο"του είπε η μικρούλα. Ευτυχώς υπάρχει ελπίδα!!!

  2. Το Sweet secret είναι ένα κόσμημα στο κέντρο του Λουτρακίου και σίγουρα τιμά την αισθητική. Χώρος προσεκτικά φτιαγμένος, ιδανικός για όλες τις ηλικίες. Εύχομαι τα καλύτερα.

  3. Φιλε John τα γλυκά μας ενδιαφέρουν να είναι προσεγμένα για το χώρο που λες είναι σχετικό.Πλακιτσα κάνω και τώρα που θα έρθω στο Λουτράκι θα το επισκεφτεί ο "ειδικός"έμπειρος ζαχαροπλαστης. Καλημέρα σε όλους και καλές δουλειές στο sweet secret

  4. Αδερφε 902 με προσβαλεις τώρα που ζητατε την γνώμη του mr John!!Αφού ξέρετε ότι είμαι ο Master Baker του μπλοκ και ζαχαροπλαστης παλιάς κοπής! Από ότι βλέπω στο προφίλ του mr John του αρέσουν τα γλυκά αλλά ειδικός σαν και του λόγου μου δεν νομίζω!!Τέλος πάντων φίλε John για να λυθεί η παρεξηγηση σε προσκαλώ σε μονομαχία γλυκού και όποιος αντέξει!! XAXA Καλησπέρα σε όλους

  5. Να στείλετε και μια τούρτα στον Πρόεδρο τον Βαγκελα Μαρινακη έχει γενέθλια σήμερα. Είναι 4 μέρες μεγαλύτερος μου ο άρχοντας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog