Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο καιρού σήμερα Κυριακή 29/7

- Advertisement -

Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες…
Άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες πριν το μεσημέρι στη βορειοανατολική χώρα και μετά το μεσημέρι στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα, σε νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου και ενδεχομένως στις Σποράδες, περιμένουμε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιπτώσεις να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 329 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 33 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα παράλια και έως 6 μποφόρ στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και ενδεχομένων καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

meteo.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog