Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φωτιά Αττική: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» γονιών στο παιδί τους

- Advertisement -

Ραγίζουν καρδιές οι ιστορίες των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής. Συγγενείς και γονείς, μέσα στην ανείπωτη θλίψη, προσπαθούν να πουν το δικό τους «αντίο» και να εκφράσουν την οδύνη τους μέσα από μερικές γραμμές…
Ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς ενός έξι μηνών βρέφους, που χάθηκε στη θάλασσα όταν οι φλόγες κύκλωσαν τους κατοίκους στο Μάτι.

Οι γονείς του μικρού άφησαν στο σημείο ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, μαζί με μερικά λευκά λουλούδια και ένα κεράκι.

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ό,τι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας», αναφέρει το σημείωμα.

 cnn.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aνάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια σου φεύγουν δάκρυα από τα μάτια για τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν μόλις 6 μηνών βρέφος, και από την άλλη, δάκρυα απύθμενης οργής και μίσους για αυτούς που κατάκαψαν ζωντανούς 4 ψυχές στην Μαρφίν και άλλους 88 εδώ επαιρόμενοι κι από πάνω για τα κατορθώματά τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog