Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εικόνα ντροπής στον περιφερειακό Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η θέα από τον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου προς Περαχώρα είναι πραγματικά καταπληκτική, αφού ο Κορινθιακός απλώνεται “πιάτο” μπροστά σου ..

Ειδικά το βράδυ που λαμπυρίζουν τα φώτα της παραλίας μέσα στη θάλασσα! Εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Αρκετοί τουρίστες ανεβαίνουν για να βγάλουν φωτογραφίες και να θαυμάσουν την όμορφη θέα !

Ο περιφερειακός, επίσης, είναι το αγαπημένο στέκι των ρομαντικών, που απολαμβάνουν τη βόλτα τους εκεί.

Ομως βλέποντας προς τα κάτω η εικόνα που αντικρίζεις προκαλεί μόνο θλίψη. Φαίνεται πως οι “ρομαντικοί” του περιφερειακού πετούν ότι άχρηστο έχουν στην κατοχή τους στο γκρεμό..

Κάτω από την όμορφη θέα που απλώνεται μπροστά μας, υπάρχει ένα σκουπιδαριό που μας ντροπιάζει όλους..

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σας συνφωνώ απόλυτα με την συγκεκριμένη ανάρτηση , αλλα θα ήθελα να ρωτήσω στο σημείο αυτό και γενικότερα του περιφεριακού πόσα δοχεία σκουπιδιών υπάρχουν; υπάρχουν;

  2. Μεγαλη ντροπη για βαρος τα νεα παιδια σημερα! δεν εχουν μαθει απο το σπιτι ..τα σκουπηδια δεν το πεταμε στο δρομο!!! Αμα δεν υπαρχει δοχεια..το παιρνεις και πετας στο καδο πιο περα!!!!!

  3. Να τα παρουν μαζι τους τα σκουπιδια..δηλαδη σε ενα βιυν στο δασος…πρεπει να το γεμισουμε με καδους αλλιως το βρωμιζουμε;

  4. Αυτά εκεί ξερετε τι εύκολα πιάνουν και φωτιά!!Αντέ μην πάθουμε καμιά πλάκα πάλι. Σε άλλο άρθρο είχα γράψει ότι αυτά βλέπει ο θεός και μας τιμωρεί!!Να πεις ότι δεν υπάρχουν κάδοι αλλά από ότι θυμάμαι υπάρχουν στην αρχή του περιφερειακου και κοντά στη Γκραβα διορθωσυεμε αν κάνω λάθος. Δεν βάζουμε μυαλό δυστυχώς και καταστρεφουμε τα πάντα και για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Να του ξεραθει το χέρι σε όποιον ξαναπεταξει σκουπίδια και ας από τον Δήμο ενεργησουν να τα μαζεύουν γιατί εκτός από όλα τα άλλα είναι και εύφλεκτα!!!!!

  5. Αυτά εκεί ξερετε τι εύκολα πιάνουν και φωτιά!!Αντέ μην πάθουμε καμιά πλάκα πάλι. Σε άλλο άρθρο είχα γράψει ότι αυτά βλέπει ο θεός και μας τιμωρεί!!Να πεις ότι δεν υπάρχουν κάδοι αλλά από ότι θυμάμαι υπάρχουν στην αρχή του περιφερειακου και κοντά στη Γκραβα διορθωσυεμε αν κάνω λάθος. Δεν βάζουμε μυαλό δυστυχώς και καταστρεφουμε τα πάντα και για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Να του ξεραθει το χέρι σε όποιον ξαναπεταξει σκουπίδια και ας από τον Δήμο ενεργησουν να τα μαζεύουν γιατί εκτός από όλα τα άλλα είναι και εύφλεκτα!!!!!

  6. πανε πανω τα παιδακια με τα σαραβαλακια τους με τα σουβλακια τους και τις μπυρες τους βαζουν τις μουσικουλες τους και τα παρατανε εκει .

  7. Δυστυχώς αδέλφια όλη η Ελλάδα είναι ένας τεράστιος σκουπιδότοπος.
    Ο Αρκάς σε σκίτσο του τα λέει όλα: Ρωτούν τον "προφήτη" – Τι πρέπει να κάνουμε σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι; Και ο "προφήτης" απαντά: Να τους δώσετε μια γερή γροθιά στη μούρη!.. Με προσοχή όμως, γιατί ο σπασμένος καθρέφτης κόβει σαν ξυράφι.
    Ας τελειώνουμε με την αμπελοφιλοσοφία και τα σηκωμένα δάκτυλα. Να καταργηθούν αμέσως οι οδοκαθαριστές και να μετατραπούν σε δημοτική αστυνομία. Το κάθε χαρτάκι που θα πετάμε κάτω να μας κοστίζει 100 ευρώ. Και το πρόστιμο να καταγράφεται αμέσως στις οφειλές της εφορίας. Αλλιώς δεν ξεβρομίζει η χώρα. Μόνο από από αυτό καταλαβαίνουμε δυστυχώς.
    Οι απόψεις του στυλ φταίνε οι γονείς, το σχολεία και άλλα της πλάκας ας τελειώνουν.
    Ποιος θα μας πει, πως ανάγωγος Έλληνας που εδώ όλα τα πετάει κάτω αν βρεθεί στην Γερμανία δεν πετάει ούτε χαρτάκι τσίχλας; Και πως ένας Γερμανός ή Ολλανδός που οι χώρες τους λάμπουν από καθαριότητα, όταν βρεθεί στην Ελλάδα τα πετάει όλα κάτω. Εκεί είχε παιδεία και εδώ την έχασε. Απλά είμαστε η πρωταθλήτρια χώρα ανομίας παγκοσμίως. Όχι έλλειψης νόμων, αλλά εφαρμογής νόμων. Και ο νοών νοείτω.
    Καληνύχτα μας!

  8. Σωστός ο Γιάννης. Εδώ στα ξένα μέχρι και αποτσιγαρα να πετάξεις άμα πέσεις σε κανένα μυστήριο θα φας πρόστιμο.πονεμένη ιστορία τα σκουπίδια αγαπητέ και οι γονείς μας και οι δάσκαλοι δεν μας είπαν τα σκουπίδια τα πετάμε στο δρόμο εμείς πως τα καταφεραμε ακόμη μια φορά να γινόμαστε διεθνος ρεζίλι. Ευτυχώς τα μικρά παιδιά μαθαίνουν περισσότερα για την καθαριότητα και οι εθελοντές που καθαρίζουν παραλίες κλπ έχουν και τα παιδιά μαζί και έτσι όταν θα μεγαλώσουν πιστεύω να μην τα ρίχνουν και αυτοί όπου βρούνε. Καλημέρα σας και τα βασικά να κάνουμε θα ζήσουμε καλύτερα που εκτός από τα τόσα προβλήματα να έχουμε και την καθαριότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog