Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ρώσοι επενδυτές νοίκιασαν το Ηotel Grand Olympic στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -






Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr Ρώσοι επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας…

επενδύοντας σε ξενοδοχεία,(τελευταία επένδυσή τους στο Τολό), από καιρό έδειξαν ενδιαφέρον για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του Λουτρακίου που βρίσκεται στον κεντρικό ιστό της πόλης (επί της Ελευθερίου Βενιζέλου).

Είχαν διαπραγματεύσεις με την Alpha Τράπεζα, στην οποία είχε περιέλθει η κυριότητα μετά από κατάσχεση και τελικά επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ! Οι Ρώσοι επενδυτές νοίκιασαν το Hotel Grand Olympic και  είναι έτοιμο να ανοίξει  τις πύλες του στους επισκέπτες!

Το ξενοδοχείο πριν περιέλθει στην κυριότητα της Τράπεζας είχε ανακαινισθεί και αναβαθμισθεί.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , υπάρχει περίπτωση  να ανοίξει άμεσα, μέσα στον Αύγουστο αφού οι επενδυτές ήδη έχουν κλείσει γκρουπ από το εξωτερικό.

Αυτά βεβαίως είναι πολύ καλά νέα για την πόλη μας !  Η τουριστική ανάπτυξη είναι η σημαντικότερη ελπίδα του τόπου μας για άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας διότι  αποτελεί μια πολύ μεγάλη βιομηχανία και σημαντικότατη πηγή εσόδων  Επιπροσθέτως δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας !

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν γνωριζω απο που προερχονται οι αποκλειστικες πληροφοριες σας,αλλα το ξενοδοχειο πουληθηκε απο την τραπεζα και δεν ενοικιασθηκε.Και δεν θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο,την στιγμη που η τραπεζα δεν ειχε δειξει ενδιαφερον σε συζητησεις με -τουλαχιστον- 4 ενδιαφερομενους στο παρελθον. Επιπροσθετως ,η πολιτικη της ALPHA LEASING, εχει να κανει με την πωληση ακινητων κι οχι ενοικιαση τους. Αυτα υποστηριζαν μεχρι πριν λιγο καιρο σε συζητησεις μεταξυ αλλων,στελεχη της τραπεζας του υποκαταστηματος Λουτρακιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog