Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Εθελόντριες για τα σκυλιά της χωματερής: Δώστε μας ένα χώρο για τα κουτάβια

- Advertisement -

Δύο εθελόντριες που φροντίζουν τα αδέσποτα της χωματερής Λουτρακίου, η κ Αφροδίτη Τσουκαλά και η κ. Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου, ζήτησαν το λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Παναγιώτη για να εκθέσουν το σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων στην περιοχή..

Αυτό που ζήτησαν κυρίως, εκτός από την τροφή που παρέχει ο Δήμος και δεν επαρκεί, αφού τα σκυλιά είναι περίπου 200, ζήτησαν να στειρωθούν τα θηλυκά και να τους δοθεί ένας χώρος ώστε να περιποιούνται τουλάχιστον τα κουτάβια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ειμαι ζωοφιλος ιδιαίτερα αλλα αυτες οι κυριες ακούγετε να κανουν καλη δουλειά και οφείλει ο δημος να τις βοηθήσει με καθε τροπο και ας αφήσουν τις δικαιολογίες γιατι οταν ξεφύγει το θεμα θα ναι αργά.

  2. Τι να πω… Δήμος ειναι αυτός;;; με ολα τα αδέσποτα να περιφέρονται και να αφοδεύουν στους δρόμους;;;; ή που κοιμούνται στο γκαζόν του ξενοδοχείου Καζίνο;;
    Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ!!!!

  3. ΌΠΩΣ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΌΘΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΏΝΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ !!! ΑΛΛΆ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ !!
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΌΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ ΕΝΌΣ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΊΝΕΤΕ ΑΥΤΌ !! ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΌΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ΤΑ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΑΥΤΆ Κ ΌΧΙ ΤΟ ΤΟΜΆΡΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ !!!

  4. Μαθήματα με κεφαλαία μας κάνετε…??
    Άντε κυρά μου αυτό λέγεται παρακμή…
    Δηλαδή Σόδομα και Γόμαρα…
    Δηλαδή οι γυναίκες του 40-50-60-70-80 κτλ…
    Δεν αγαπούσαν την φύση-ζώα κ.α..??
    Κοντολογίς θα πω ευθαρσώς αυτό όπου γίνεται τώρα με τα σκυλάκια και με τις κυρίες είναι άλλο πράγμα…!!

  5. 11:01 μ.μ. γιατί κύριε δεν επιστρέφετε πίσω στην Τραπεζούντα αφού δεν σας αρέσουν οι τρόποι των Λουτρακιωτών και Λουτρακιωτισσών?

  6. Ίσως σας ενόχλησε στα γραφόμενα της κυρίας 9:42 αυτό που είπε για τους βόθρους, διότι θα θυμηθήκατε εμφανώς πως ο γέρος πάει ή από πέσιμο…
    Αλλά όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται… Καληνύχτα σας!

  7. Κάλε.. που ντους αυτούς Λουτρακιώτες-Λουτρακιωτισες…
    Να τους γνωρίσω και εγώ…?
    99% είναι ετεροδημότες.. μας ήλθαν εδώ και μας έφτιαξαν τα περίφημα αυθαίρετα εκτός σχεδίου και στις δασικές-και υδροφόρο ορίζοντα -παραγκούλες τους…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog