Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τάκης Ρέππας : Εκφράζουμε την οδύνη μας για τα θύματα

- Advertisement -

O  Συντονιστής της Τοπικής Οργάνωσης Μελών Σύριζα Λουτρακίου, κ. Ρέππας εξέφρασε την οδύνη του για τα θύματα της πυρκαγιάς..

και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες.

Αναφέρθηκε στο Δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. και στην προσπάθεια που έγινε στην κατάσβεση της φωτιάς.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Τάκη, στην διευθέτηση του πολεοδομικού χάους περιλαμβάνεται η βιλάρα του Θεοδωράκη στο Βραχάτι;
    Δείτε εδώ:
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/08/blog-post_44.html
    Βέβαια αυτή η περίπτωση και πολλές άλλες, αποτελούν μνημεία του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς και τα μνημεία τα κρατάμε για να θυμόμαστε. Το κτήμα της Μαργκαρετ Παπανδρέου κοντά μας. Άλλο ηθικό πλεονέκτημα αυτό. Για τις συμμορίες των γύφτων που κάνουν πλιάτσικο στα καμένα θα μας πείτε κάτι. Ή θα με πείτε ρατσιστή που τους λέω γύφτους και όχι ρομά.

  2. κ. Τάκη ,

    Έχεις την καλοσύνη να μας εξηγήσεις με καθημερινούς όρους τι ακριβώς σημαίνει η ανάληψη "πολιτικής ευθύνης" από τον Τσίπρα και ποιές ακριβώς είναι οι συνέπειες αυτής της ανάληψης;;;;;

  3. Δεν άκουσα από τον εν λόγω κύριο τίποτε περί συνεργασίας όλων για την εύρεση των υπευθύνων και απόδοση δικαιοσύνης. Η ομιλία του περιορίζεσαι σε συνεργασία κομματικών φορέων, πέραν μικροκομματικών αντιπαραθέσεων, με σκοπό το γκρέμισμα αυθαιρέτων, ενώ υπάρχουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που πιστοποιούν και τις ευθύνες της κυβερνήσεώς του σε αυτό. Συνεπώς ο εν λόγω κύριος, με την δήλωση/προτροπή του, ΕΠΙΣΗΣ επιρρίπτει ευθύνες στους καιομένους και πυρόπληκτους για το ατύχημα. Θλίβομαι και ντρέπομαι εκ μέρους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog