Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν έχει τέλος ο πόνος..Η 35χρονη μητέρα θήλαζε το μωράκι της στη θάλασσα για να το σώσει… (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες  για την 35χρονη μητέρα που πέθανε την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Σισμανόγλειο, μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη στην πυρκαγιά στο Μάτι και  ακολούθησε στον θάνατο το έξι μηνών βρέφος της, το οποίο επρόκειτο να βαφτιστεί τον Σεπτέμβριο.

Η τραγική ειρωνεία είναι πώς ανάμεσά στους πυροσβέστες που έσπευσαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν και σύζυγός της.

Όπως δηλώνουν μάρτυρες,  η 35χρονη,  ενώ  ήδη είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, προσπαθούσε απεγνωσμένα  να κρατήσει στη ζωή το αγοράκι της και  επιχείρησε να το θηλάσει ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να σώσει τη Μαργαρίτα με το 6 μηνών αγοράκι της δήλωσε στο Star:

«Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά. Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε. Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει. Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων. Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας».

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog