Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η μέρα του “απαράδεκτου” σήμερα στο Λουτράκι. Δείτε που πάρκαρε ο αθεόφοβος

- Advertisement -

Τα λόγια είναι περιττά…που λέει και το τραγούδι …

Σήμερα το μεσημέρι στο Λουτράκι…

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις πινακίδες πάντως τις έχει βλέπω η αστυνομία που είναι ελέγχει τίποτα η κοιμόταν για να είναι ξεκούραστη το βράδυ στον Μπαση

  2. Γράφανε στη παραλία χτες το απόγευμα εκεί στην Ερατώ. Εκεί να δείτε κάτι πάρκαρισματα αεροπλανικα. Καθόμουν και γελαγα.και βάλανε και τις φωνές στους αστυνομικούς.

  3. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ Ή ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ , ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥ ΝΟΜΙΑ !

  4. Να κάνω κι εγώ την καταγγελία μου? Στην Καραϊσκάκη και Ιωάννου Λεκκά, είναι μερικά άτομα τα οποία εχούν καταλάβει 20μέτρα για θέση σταθμευσής για τα δικά τους αυτοκίνητα και εχουν φτιάξει και αυτοσχέδιες ράμπες για να βάζει ο ένας το μηχανάκι του στο πεζοδόμιο και ο άλλος ραμπά για να βάζει τα μηχανακια στην αυλή του και νομίζω πως οι ραμπες ειναι παράνομες!

  5. Όντως κι εγω που μένω χρόνια αυτό εχει γίνει το αποκορηφομα που ο κύριος εχει κανει την αυτοσχεδια ράμπα με διαγραμμιση στο όδοστρομα παρακαλώ!!! ΚΑι ο άλλος απαγορευειτην σταθμευσή στην δική του ραμπα να με ταμπέλα κι όλας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog