Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Super Απαράδεκτος στο Λουτράκι !

- Advertisement -

Είναι ο super απαράδεκτος ! Είναι ο κλασσικός “ωχ-αδερφιστής”. Είναι ο “και τι με νοιάζει εμένα” κλπ κλπ…

Ο “τυπάρας” έχει καβαλήσει  το πεζοδρόμιο απέναντι από την Τράπεζα Alpha στο Λουτράκι, έχει αποκλείσει τη διέλευση των πεζών, ταυτόχρονα εμποδίζει να χρησιμοποιήσει κάποιος τον τηλεφωνικό θάλαμο, ευτυχώς που δεν ανέβηκε και στον κάδο σκουπιδιών !!

Φανταστείτε ένα μικρό παιδί ή ένα ΑΜΕΑ ή μια μητέρα με καροτσάκι μωρού να θέλουν να περάσουν από το σημείο. Πρέπει να κατέβουν στο δρόμο, γιατί ο “τυπάρας” έχει γράψει τον κόσμο στα παλιά του υποδήματα….

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτό που είναι απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει αστυνομία ή αστυνομία του δήμου οπουδήποτε.
    Σε άλλο κράτος, κανείς δεν θα τολμήσει να παρκάρει έτσι, κανείς δεν θα τολμήσει να χρησιμοποιήσει μοτοσικλέτα χωρίς να φοράει κράνος, κανείς δεν θα τολμήσει να περάσει ενώ το φως είναι κόκκινο … ή άλλα εγκλήματα ..
    το γεγονός ότι "ξέρουμε" ότι οι πιθανότητες για μια αστυνομία να έρθει και να μας δώσει πρόστιμο, σχεδόν δεν υπάρχει.
    Έτσι, αφήνει να αλλάξει η αφήγηση !!!!!!

  2. Γιατι σας κανουν εντυπωση βλεπετε κανεναν να τους ελέγχει, για το "οικοπεδο" του γιαλοψου μπροστα στο μαγαζι του που "αναγκαζει τα παρκαρισμενα (κακως) να κλεισουν το ρευμα κυκλοφοριας γιατι δεν γράφετε, για το τριγωνο μπροστα στην εθνικη τραπεζα για τα ι.χ που κλεινουν τα ρευματα κυκλοφοριας?

  3. Αυτές τις ημέρες η αστυνομία εξαφανίζεται..
    Έχει πέσει σήμα να μην γράφουν τους αξιαγάπητους τουρίστες που μας "ταιζουν" και με αυτή την λογική ξέρει ο τουρίστας ότι από την στιγμή που πληρώνει,γ@μ@ει..
    Ένα πράγμα σαν τα Μάλια και την Ζάκυνθο..
    Δεν θα μας σεβαστούν ποτέ..καλημέρα σας.

  4. ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  5. Να κάνω κι εγώ την καταγγελία μου? Ιωάννου Λέκκα και Καραϊσκάκη γωνία είναι μερικοί ανθρωποι οπου εχουν 20μέτρα θέση στάθμευσης για αυτους φευγουν βαζουν τα μηχανακια τους ερχονται τα βγαζουν απο κει και τα βαζουν στα πεζοδρόμια οπου σε αυτα τα 20μετρα εχουν να προστεθουν και 2 αυτοσχέδιες ράμπες για να εξυπηρετούν τα μηχανάκια τους αν παρκαρεις εκει βρισκεις και το μπελλά σου! ΚΑι εμεις αναγκαζομαστε να κανουμε κυκλους ενω θα εχουν ρεζερβε τις θεσεις τους!

  6. Μια κλήση πρώτον στο δήμο για τις παρανομες ράμπες γιατι αν δεν εχει σημανση ως ταμπελα δεν εχει αδεια απο τον δήμο οπου αν κανει αυτοψία ο δήμος παίρνουν πρόστιμο και μια κλήση και απο την αστυνομία για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος 300ευρώ
    Ανέχεστε τον κάθε ελληνάρα
    Αν θέλουν ράμπες και θέσεις ας κάνουν τους ανάπηρους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog