Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έρχονται… κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο Δήμο Κορινθίων

- Advertisement -

Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης έκτακτης ανάγκης διαθέτει ο Δήμος Κορινθίων…

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός ενημερώνει τους Κορίνθιους πολίτες για το σχέδιο που μπαίνει σε ισχύ σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, αλλά και στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που εφαρμόζεται σε περίπτωση σεισμού.
Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα των αυθαιρέτων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Δήμος Κορινθίων δεν κάνει διακρίσεις σχετικά με την αυθαίρετη δόμηση.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο ρε Αλεξανδρε μπράβο ρε Αλεξανδρε!!Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι δήμοι. Σχέδιο έκτακτης ανάγκης.Τα έχω γράψει ξανά μην κουράζω. Ότι κακό συμβεί να γνωρίζουν από τους διασωστες και όλους τους πολίτες αν είναι δυνατόν. Ο πανικός και η μη οργάνωση δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα σε έκτακτη ανάγκη.και ο Γκιωνης να ακολουθήσει το σχέδιο του Πνευματικού!Γειά σου ρε Αλεξανδρε είσαι παλικάρι κρατα όσο μπορείς

  2. Γεια σου ρε Αλέξανδρε, είσαι παλικάρι, γεια σου ρε Αλέξανδρε, μην υποχωρείς. Γεια σου ρε Αλέξανδρε, είσαι παλικάρι, κράτα όσο μπορείς!

  3. Τελικα ο Πνευματικος θα γραφτει στην ιστορία ως ο καλυτερος δημαρχος των Κορινθίων…και οχι μονο!!!(και λεω τελικα γιατι δεν ξεκινησε και με τις καλύτερες…προδιαγραφες!!!).
    Μακαρι να μπορουσε(και να ηθελε)να ακολουθησει και ο…γειτονας την πορεια του και το έργο του μπας και ..σωνομασταν!!
    Αλλα που;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog