Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρίκα Βαγιάννη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, που έγινε πραγματικότητα

- Advertisement -

Η Ρίκα Βαγιάννη, έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο…

Οι άνθρωποι που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής και ο πατριός της, που τη μεγάλωσε σαν κόρη του, ο Γιάννης Διακογιάννης.

Ανάμεσα στους συναδέλφους που γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας της και βρισκόταν κοντά της, ήταν η Νατάσα Ράγιου. Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την τελευταία επιθυμία της φίλης της, όπου κι έγινε πραγματικότητα:

«Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι» αν και όλο τον καιρό επέμενε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει και πως θα μεγάλωνε η ίδια το παιδί της… Και συνεχίζει: «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…». «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαριγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανα καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι» της έγραψε.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της, τον Οδυσσέα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Η δημοσιογράφος απόλαυσε την κάθε στιγμή στο μέρος, που τόσο αγαπούσε από παιδί.

www.gossip-tv.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ώραια Τύπισσα στην τηλεόραση.Μου κρατούσε συντροφιά για χρόνια στην Δορυφορική τηλεόραση της Ερτ στην Αγγλία!!Γυναίκα που δεν μασαει τα λόγια της δημοσιογραφος και παρουσιαστρια που δεν πήρε την θέση επειδή ήταν "ξανθιά"όπως παρα πολλές. Θα βοηθησε ο Διακογιαννης αλλά τότε μεσουρανούσε η ιδιωτική τηλεόραση και η ερτ ήταν στα κάτω της. Ήταν ένας νέος άνθρωπος που έφυγε νωρίς και ας την θυμόμαστε. Καλό ταξίδι Ρίκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog