Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χτίζει το μέλλον του ο Άγιος Γεώργιος Κορίνθου !! (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -



Παρά την επιτυχημένη «συνταγή» της Ακαδημίας του «Αγίου Γεωργίου», πάντα υπάρχει χώρος για ανανέωση και ανακατατάξεις, με τους υπεύθυνους να ανακοινώνουν τα τεχνικά team που θα εκπροσωπούν τα τμήματα υποδομής του Aγίου Γεωργίου την νέα χρονιά…



Δυναμικά συνεχίζεται ο σχεδιασμός λοιπόν στις υποδομές 


Πραγματικά η ομάδα του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, φαίνεται ότι κάνει σοβαρή δουλειά και αυτό φαίνεται από τις ακαδημίες της. Πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι ομάδες. Να στηρίζονται δηλαδή στις ακαδημίες τους, που από τη μια μεριά φέρνουν έσοδα και από την άλλη δημιουργούνται τα φυτώρια των νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα στελεχώσουν αργότερα τις μεγάλες ομάδες…


Ο Άγιος Γεώργιος Κορίνθου είναι ένας Σύλλογος που δίνει μεγάλη βάση και προσοχή στις ακαδημίες του, αριθμεί ήδη πάνω από 100 παιδιά και φέτος κάνει το ”Μπαμ” με ένα πολύ δυνατό χαρτί του χώρου!!


Μια έμπειρη προπονήτρια, με εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες!


Ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας του με την καταξιωμένη προπονήτρια,ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες  την κ. Βανέσα Αναστασοπούλου.

Η Βανέσα Αναστασοπούλου είναι απόφοιτη,του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής & αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A και UEFA B,επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Coerver youth diploma 1 (Scotland) και Coerver intro youth diploma 2 (Manchester) και κάτοχος διπλώματος Smartfootball level 1 από την Καταλανική Ομοσπονδία.

Η Βανέσα Αναστασοπούλου έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στον Βόλο τα Τρίκαλα και την Αθήνα,στην Ακαδημία Coerver coaching Greece και σε σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς.






Επίσης η ομάδα του Αγίου Γεωργίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της στα τμήματα των υποδομών της Ακαδημίας με  τον προπονητή κ. Γεώργιο Αγγελή !


Ο Γιώργος Αγγελής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τη Σχολή UEFA B.
Μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος στην Ακαδημία του ΑΟ Ζευγολατιού και έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες του Νομού μας και θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του ποδοσφαίρου.




Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου πιστή στις δεσμεύσεις της προσπαθεί πάντα να αναβαθμίζει την Ακαδημία  με προπονητές οι οποίοι κατέχουν την γνώση του αθλήματος βοηθώντας έτσι τους μικρούς  αθλητές να εξελίσσονται συνεχώς ώστε να φτάσουν τους στόχους τους!



Οι άνθρωποι των ακαδημιών δηλώνουν πλέον σίγουροι πως με την έλευση της Βανέσας Αναστασοπούλου και του Γι΄΄ωργου Αγγελή η Ακαδημία τους,ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών ακόμα περισσότερο.




- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog