Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο δικός μας Τάσος στη Super League !!

- Advertisement -

Πριν από μερικά χρόνια, ένα νεαρό παιδί από το Πετρί Κορινθίας άφηνε το χωριό του και την τοπική ομάδα, για να βρεθεί στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται…

Φυσικά ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, που ειδικά τη φετινή σεζόν έχει κάνει αρκετούς να «καταπιούν» τη γλώσσα τους, πείθοντας και τον πιο … άπιστο ότι αξίζει τελικά να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος μέσος, που το 2010 έγινε επίσημα μέλος της ανδρικής ομάδας του Αστέρα Τριπολης και για να φτάσει στη σπουδαία καταξίωση ως παίκτης αρχικά του Πανιωνίου και τώρα της ΑΕΚ, ταλαιπωρήθηκε ποδοσφαιρικά αρκετά.

Αν και στις 18/4/2010 έκανε ντεμπούτο στη Super League, με τη φανέλα του Αστέρα και έχοντας ως αντίπαλο την ΑΕΚ, στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στο Θρασύβουλο και αν και επέστρεψε στους Αρκάδες, παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 δανεικός στον Άρη, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, σημειώνοντας και 3 τέρματα σε 10 ματς.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε και πάλι στην ομάδα της Τρίπολης και παρά το γεγονός ότι αρχικά σκόραρε και στο ματς του Europa League κόντρα στη φινλανδική Ροβανιέμι και το ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2017, τον Ιανουάριο του 2015 έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα και υπέγραψε στον Πανιώνιο.

Από εκεί αλλάζει όλη η ζωή του και η καριέρα του, «κλείνει» στόματα και κάνει αρκετούς να πουν ότι ήταν ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Αρκαδικής ομάδας να τον αφήσει ελεύθερο.

Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει απίστευτες εμφανίσεις, σημειώνει σε 42 ματς 12 τέρματα, στον 1,5 χρόνο που φορά τη φανέλα του Πανιωνίου και επιλέγεται στην Best Team της περιόδου 2015-16.

Το καλοκαίρι του 2016 φορά τη φανέλα της ΑΕΚ, της ομάδας που υποστηρίζει από μικρός και παρά τον αρχικό ντόρο που γίνεται, με τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου, οι οποίοι προτιμούσαν να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό, όλα παίρνουν το δρόμο τους και φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Εκείνο το καλοκαίρι είχε ήδη γίνει μέλος της Εθνικής ανδρών, κάνοντας ντεμπούτο στα φιλικά που έδωσε η ομάδα στην Αυστραλία και ως και σήμερα αποτελεί μια από τις μόνιμες κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε.

Φέτος αν και αρχικά δεν ήταν από τους βασικούς, ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες τις οποίες εκμεταλλεύθηκε στο 100%.

Πλέον … δε βγαίνει από την 11αδα, είναι πιο ώριμος από ποτέ και στο ματς της Κυριακής κόντρα στο Λεβαδειακό, σκόραρε και τα δύο τέρματα της ΑΕΚ, «κλειδώνοντας» το 1ο πρωτάθλημα για την ομάδα του, μετά από 24 χρόνια.

Πηγή | apopsi24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog