Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H αγαπημένη Eλένη Καρουσάκη στο Loutrakiblog.gr (BINTEO-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα Ελένη Καρουσάκη, βρέθηκε χτες στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο Λεωφόρος Live Stage..

Μαζί της εμφανίσθηκαν ο Χάρης Ακριτίδης και η Σαμπρίνα!

Λίγα λόγια..
Η Ελένη Καρουσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αν και η καταγωγή της είναι από την Χίο. Από παιδί ακόμη θυμάται τον εαυτό της να ακούει συνέχεια Ελληνική μουσική, με ιδιαίτερη προτίμηση στα λαϊκά τραγούδια. Στο σπίτι πάντα υπήρχε μουσική και εξαιτίας του πατέρα της η Ελένη έμαθε από τα πρώτα της βήματα να τραγουδάει.

Η πρώτη της εμφάνιση μπροστά σε κόσμο έγινε σε μία σχολική γιορτή σε ηλικία μόλις 15 ετών, κερδίζοντας έτσι τους «πρώτους» θαυμαστές της μέσα από ένα λαϊκό πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας.

Επαγγελματικά βέβαια η πρώτη επαφή με το τραγούδι έγινε αρκετά μετά, στην δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Ζαμπέτα με τίτλο «Χίλια περιστέρια» όπου ερμήνευσε τρία τραγούδια. Στην συνέχεια, με την συμμετοχή της στο άλμπουμ «45 Διαμάντια με την παρέα» που περιελάμβανε γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών σε δεύτερες εκτελέσεις, η Ελένη είχε μπεί για τα καλά πια στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είχε ήδη ξεκινήσει την προσωπική της καριέρα.

Έτσι ήρθε και ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Θα ξημερώσουμε μαζί» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Αντώνη Παππά και στην συνέχεια ακολουθεί το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Μην τα βάζεις με γυναίκα» που φέρει τις υπογραφές των Γιώργου Αλκαίου, Αντύπα, Βαλάντη, Σταμάτη Γονίδη, Νίκου Τερζή και Πάνου Φαλάρα. Τα επόμενα τρία άλμπουμ κυκλοφορούν (με την μεταγραφή της σε καινούργια εταιρία) από την Alpha Records με τίτλους 1.«Είναι του χαρακτήρα μου» σε μουσική και στίχους των Παναγιώτη Καπίρη, Γιάννη Πλούταρχου, Φώντα Θεοδώρου κ.ά. και σε δύο τραγούδια στίχους από την ίδια την Ελένη 2.«Είμαι εδώ» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Νάσου Γαλακτερού και ?κη Δείξιμου και στίχους του Πάνου Φαλάρα και 3.«Πάμε» που είναι ένας δίσκος LIVE.

H τελευταία της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την εταιρία FILEN με κίνηση και διανομή από την MBI και είναι ένα CD single με τίτλο «Όσο περνάει ο καιρός» σε μουσική των Κώστα Μηλιωτάκη, Πέτρου Ίμβριου, Energee και Glaze και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του Ηλία Φιλίππου. Γύρω στον Οκτώβριο αναμένεται και το κανονικό άλμπουμ.

Η Ελένη Καρουσάκη έχει συνεργαστεί επίσης με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκής μουσικής σκηνής όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Δούκισσα, Σταμάτης Γονίδης, Αντζελα Δημητρίου, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Μαζωνάκης, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας κ.ά. Το καλοκαίρι του 2000 και την χειμερινή περίοδο 2000-2001 εμφανίστηκε στο Ποσειδώνιο με τους Γιάννη Πλούταρχο και Ανέστη Μαντά, όπου απέσπασε τις καλλίτερες κριτικές και τον χειμώνα 2003-2004 στο Πλατό παρέα με τους Ζαφείρη Μελά, Χάρυ Κλυν και Σαμπρίνα.

Το Φεβρουάριο του 2005 κυκλοφορεί το album με τίτλο “Ισως” το οποίο περιέχει και ένα ντουέτο με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Έγινε …χαμός στο Λεωφόρος Live Stage ! (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Καρουσάκη μιλώντας στην κάμερά μας, αναφέρθηκε στο Λουτράκι, που αγαπά όπως είπε, στο νέο της τραγούδι, στα σχέδιά της για το χειμώνα και τον επόμενο καλοκαιρινό σταθμό της !

 φωτο LB

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog