Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Σαμπρίνα στο Loutrakiblog (BINTEO-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η όχι απλώς πανέμορφη, αλλά εκθαμπωτική Σαμπρίνα εμφανίσθηκε στο νυχτερινό κέντρο Λεωφόρος Live Stage στο Λουτράκι !!…

Οι θαμώνες όχι μόνο γοητεύτηκαν από την ομορφιά της, το κέφι της και το πόσο φιλική ήταν μαζί τους, αλλά και από την υπέροχη φωνή της..

Η Σαμπρίνα εμφανίσθηκε μαζί με την Ελένη Καρουσάκη, το Χάρη Ακριτίδη και τη νεαρή (επίσης πανέμορφη και καλλίφωνη) Μαριάννα !

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και εντυπωσιαστήκαμε από την απλότητά της και το χιούμορ της. Η Σαμπρίνα είναι αυτό που κοινώς λέμε “πολύ καλό παιδί”.



Λίγα λόγια..


Η Σαμπρίνα, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε τo 1969 στη Ροδεσία (η σημερινή Ζιμπάμπουε) της Αφρικής από Έλληνες γονείς.

Παρ’οτι ντροπαλή, στα 18 αποφασίζει να μετακομίσει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο και να συνεχίσει τις σπουδές της σε πιάνο και φωνητική. Σε κάποιες απο τις εμφανίσεις της που πραγματοποιούσε σε μικρές πίστες,την ανακαλύπτει ο μουσικός παραγωγός Νίκος Καραγιάννης ο οποίος την παρακίνησε ώστε να αφοσιωθεί επαγγελματικά στο τραγούδι.

Αργότερα άρχισε να εργάζεται και σε μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα και σύντομα άρχισε να κυκλοφορεί τα πρώτα της τραγούδια. Μερικές από τις επιτυχίες της είναι, από τον πρώτο δίσκο τα: “Λάθος”, “Μες την αγκαλιά μου έλα” , κι από τον δεύτερο: “Φωνές” «Εφιάλτης», «Ελεύθερη» και «Φταις»,Στον Τρίτο αρχίζει να υπογράφει η ίδια την σύνθεση των κομματιών της όπως τα: “Φεγγάρια Καθρέπτες”, “Για σένα θα ζω”, «Μόνη».

Αποκορύφωμα στην καριέρα της στάθηκε η συμμετοχή και η νίκη της με το τραγούδι “Φταις”στο “Οgae song contest” ο οποίος ήταν ένας ραδιοφωνικός διαγωνισμός τραγουδιού παρόμοιος με της eurovision.

Μερικές απο τις επιτυχίες :

Στην αγκαλιά μου έλα  (1992)
Ελεύθερη (1993)
Εγώ θα είμαι εδώ (1994)
Στις γειτονιές του φεγγαριού(1995)
Επικίνδυνο παιχνίδι(1997)
Υποψίες (1998)
Boom Boom (2000)
Breakfast Time (2002)
Αγόρι μου (2003)
Σε βλέπω (2004)
Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει (2006)

Υπερπαραγωγή (2007)


Μίλησε στην κάμερά μας για το Λουτράκι, το οποίο έχει επισκεφθεί πολλές φορές, τα σχέδιά της, το καλλιτεχνικό της μέλλον και την επιθυμία της να ξαναέρθει να τραγουδήσει για τον κόσμο του Λουτρακίου..

Έγινε …χαμός στο Λεωφόρος Live Stage ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε το βίντεο

φωτο LB

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog