Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Χάρης Ακριτίδης στο loutrakiblog.gr (BINTEO- ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στο νυχτερινό κέντρο του Λουτρακίου  Λεωφόρος Live Stage, εμφανίσθηκε για ένα βράδυ ο Χάρης Ακριτίδης μαζί με την Ελένη Καρουσάκη, τη Σαμπρίνα και τη νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη Μαριάννα..

Ο Χάρης Ακριτίδης είναι ένας από τους γνησιότερους λαϊκούς τραγουδιστές σήμερα! Το κοινό που βρέθηκε στο Λεωφόρος Live Stage , παραληρούσε κυριολεκτικά με τα τραγούδια του. Χόρευαν, τραγουδούσαν, οι σαμπάνιες πηγαινοερχόντουσαν, τα λουλούδια έπεφταν βροχή……..μεγάλες “ζημιές” !!!

Ο Χάρης είναι ένα απλό, λαϊκό παιδί, που εκτιμά πολύ την επαρχία και τους ανθρώπους της (άλλωστε ο ίδιος κατάγεται από την επαρχία) και προσπαθεί κάθε φορά που εμφανίζεται να κάνει τον κόσμο να περνά ωραία, αυτή τη φορά όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, τα κατάφερε τέλεια !!!

Λίγα λόγια…


Ο Χάρης Ακριτίδης από πολύ νεαρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική του πόντου αλλά και με την παραδοσιακή μουσική. Η επαφή του αυτή συντέλεσε στο να πάρει την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι πρώτες του εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν σε νυχτερινά κέντρα της Βέροιας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Σε κάθε του εμφάνιση ο κόσμος ήταν πολύς καθώς όλοι ήθελαν να τον ακούσουν να τραγουδάει. Το 1996 κατέβηκε στην Αθήνα και σύντομα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο «Caravan».

Οι δισκογραφικές δουλειές του Χάρη Ακριτίδη  είναι όλες αξιόλογες και περιέχουν τραγούδια εξαιρετικά. Ο πρώτος δίσκος του Χάρη ολοκληρώθηκε το 1997 από την Universal με τον τίτλο «Με τον άσσο στο μανίκι».
Πολύ γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι το «Ακίνδυνα, επικίνδυνα», το «Δεν είμαι ο παλιός μου εαυτός», το «Δεν είσαι εδώ», το «Δεν πάει άλλο», το «Αυτός που σε έκλεψε» και φυσικά πολλά ακόμη.

Ο Χάρης Ακριτίδης έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μετά από τις συνεργασίες που είχε με Έλληνες τραγουδιστές αλλά και Έλληνες μουσικοσυνθέτες.
Μερικοί από τους συνθέτες και στιχουργούς με τους οποίους συνεργάστηκε είναι ο Βαγγέλης Κουζέλης, ο Φώντας Θεοδώρου, ο Σωτήρης Κόρδας και άλλοι.

Έγινε …χαμός στο Λεωφόρος Live Stage ! (ΦΩΤΟ)

 Ο Χάρης μίλησε στην κάμερά μας, απολαύστε τον !!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog